Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2012 El Viver d’empreses municipal entra a formar part de la Xarxa de Vivers del Projecte Creamed

El Viver d’empreses municipal entra a formar part de la Xarxa de Vivers del Projecte Creamed

El Viver d’empreses municipal entra a formar part de la Xarxa de Vivers del Projecte Creamed

A Catalunya hi ha 42 vivers d'empreses que participen en aquest projecte que integra vivers de quatre regions europees.
El Viver d’empreses municipal entra a formar part de la Xarxa  de Vivers del Projecte Creamed Logotip del Projecte Creamed i les regions participants
30/03/2012

El Viver de Tarragona és un dels 90 vivers d’empreses que formen part d’aquest projecte de desenvolupament econòmic de l’Eurorregió Pirineus Mediterrània en què hi participen 4 regions europees: Illes Balears, Catalunya, Languedoc-Roussillon i Midi- Pyrénées.

El projecte té un pressupost d’1.107.937,21 d'euros i una durada de 2 anys.

Els vivers es beneficien d’aquest programa europeu que vol potenciar la xarxa de vivers millorant la formació dels seus tècnics i directius en temes específics relacionats amb la gestió i promoció d’aquests serveis. Per fer-ho possible es faran diverses activitats formatives, estades en vivers de diferents regions i es recolliran les bones pràctiques que realitzen els diferents vivers de la Xarxa.

Per una altra banda, es contribuirà a la internacionalització i la generació de projectes empresarials innovadors entre les 800 empreses ubicades a la xarxa de vivers.
Per fer possible aquesta segona part, es desenvoluparan convencions de negocis, es possibilitarà la integració de becaris i d’investigadors, i es facilitaran els contactes i intercanvis entre les empreses de la Xarxa.

D’aquesta forma, totes les empreses ubicades als vivers podran mantenir contacte, establir relacions comercials i sinèrgies en una xarxa empresarial de 800 empreses.

El conseller de Treball i Activació econòmica de l’Ajuntament, Javier Villamayor, ha afirmat que "la incorporació del Viver a la Xarxa Creamed obre noves perspectives de negoci i de coneixement a les empreses del Viver".

En el context actual, el creixement i la supervivència de moltes empreses ve marcat per les seves possibilitats d’obrir-se a altres mercats i de conèixer i aplicar iniciatives innovadores, des d’aquest punt de vista estem segurs que la pertinença del Viver al projecte Creamed contribuirà a facilitar la consolidació i expansió de les nostres empreses.
 

Segells de reconeixement d’administració oberta