Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2012 Els Telecentres de l’Ajuntament de Tarragona van celebrar el Dia d’Internet a Twitter

Els Telecentres de l’Ajuntament de Tarragona van celebrar el Dia d’Internet a Twitter

Els Telecentres de l’Ajuntament de Tarragona van celebrar el Dia d’Internet a Twitter

Llencen el 'hashtag' #senseInternet per moure a la reflexió al voltant de la importància d'Internet a la vida quotidiana de les persones.
18/05/2012


Ahir dijous 17 de maig es va celebrar el Dia Mundial d’Internet, una celebració a la qual s’hi va sumar Telecentres de l’Ajuntament de Tarragona, impulsant a Twitter un hashtag que consciencés sobre la importància d’Internet a les nostres vides.
Des del compte de Telecentres a Twitter, @TelecentresTGN, es va llençar el hashtag #senseInternet, a partir del tweet: Avui és el #diaInternet. Com serien les nostres vides #senseInternet?

Alguns dels comentaris destacats van ser:

“Al 1994 quan no hi havia internet (#senseinternet) @billgates va dir “veo poco potencial comercial en Internet, al menos durante diez años”

“Per mi l'expressió 'un dia sense pa' ja no existeix. Ara dic 'això és com un dia #senseinternet '

“#senseinternet els rics haurien de portar en maletí els diners a les illes Caiman!”

“A Tarragona, celebrem el #diadeinternet... #senseInternet. ;)”

“#senseInternet el R. Madrid guanyava copes d’Europa”

“Doncs #senseInternet no hi havia problemes de connexió...”

Des de Telecentres es valora positivament l’acció, que va generar 113 comentaris, ja que s’ha utilitzat exclusivament la xarxa per celebrar el seu dia i reflexionar sobre la seva indicèndia en la vida quotidiana.

Segells de reconeixement d’administració oberta