Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2012 Enguany a l'espai jove "La Palmera" s'oferiran 52 espectacles

Enguany a l'espai jove "La Palmera" s'oferiran 52 espectacles

Enguany a l'espai jove "La Palmera" s'oferiran 52 espectacles

Del 29 de juny al 4 d’agost, cinema, música i espectacles
Enguany a l'espai jove "La Palmera" s'oferiran 52 espectacles A lafoto de Mauri: El tinent d’alcalde de Joventut, Javier Villamayor; el tècnic de Joventut de l’Ajuntament, Siscu Guirro, i el representant de Vòrtex Produccions, assessors artístics del programa, Salvador Miranda.
31/05/2012

 

El tinent d’alcalde de Joventut, Javier Villamayor, ha presentat aquest matí la programació de Cultura de Carrer a l’espai jove La Palmera, que es desenvoluparà del 29 de juny al 4 d’agost de dimarts a dissabte.

La programació consta d'un total de 52 espectacles, dels quals 35 són de la demarcació de Tarragona.

Javier Villamayor ha afirmat que “el cicle permet a la joventut disposar d’una oferta cultural gratuïta i al mateix temps, fomentar l’esperit d’emprenedors culturals dels joves creadors de la música i de les diferents modalitats artístiques que s’oferiran. Els hi donem suport i un acompanyament perquè es donin a conèixer”. També ha destacat que “l’espai jove La Palmera està obert a propostes cogestionades amb col·lectius i vol ser un punt de trobada que permeti als joves la seva implicació en la vida social i cultural de la ciutat".

El cicle Cultura de Carrer està organitzat per la conselleria de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona amb la col·laboració de Vórtex Produccions i altaveu TGN, i consta de molta diversitat d'estils musicals i disciplines artístiques: concerts musicals, lectures calentes d'estiu, cinema a la fresca, dj's, art d'acció i performance, màgia.

Segells de reconeixement d’administració oberta