Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2012 Èxit de visitants en la primera edició de la fira "Tocat del bolet, mostra del bolataire de Tarragona"

Èxit de visitants en la primera edició de la fira "Tocat del bolet, mostra del bolataire de Tarragona"

Èxit de visitants en la primera edició de la fira "Tocat del bolet, mostra del bolataire de Tarragona"

Unes 5100 persones van passar pel Palau de Congressos aquest cap de setmana.
29/10/2012

 

La primera edició de “Tocat del bolet, mostra boletaire de Tarragona”, ha acollit més de 5000 visitants durant aquest cap de setmana. Des de divendres fins diumenge el públic va poder participar de show cookings, degustacions, un concert maridatge de jazz, vi i bolets, sortejos, concursos, tallers per a la canalla, conferències, tallers, una taula rodona, exposició de fotografies i de bolets i un gran espai d’exposició comercial. L’exposició de fotografies i de bolets organitzada per l’Associació Micològica de Tarragona encara es podrà visitar avui i demà de 10 a 21h. L’accés és gratuït.

La mostra es va obrir el divendres a les 17 hores i es va inaugurar oficialment durant el primer show cooking, que va comptar amb la participació de l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros. Tot seguit va començar la taula rodona titulada “S'ha de pagar per anar a buscar bolets?”, on tots els ponents van coincidir en que calia pagar per avançar en la conservació dels boscos. Dissabte i diumenge es van celebrar dos tallers organitzats per l’Associació Micològica de Tarragona, quatre show cookings amb degustació, un concert maridatge de jazz vi i bolets, i les conferències dels prestigiosos Enric Gràcia i Marc Estévez.

“Tocat del bolet, mostra boletaire de Tarragona” ha estat organitzada pel Palau Firal i de Congressos de Tarragona i l’Associaicó Micològica de Tarragona amb la voluntat de crear un esdeveniment ampli i multidisciplinar dedicat exclusivament al món del bolet amb nombroses activitats, comercials i divulgatives, integrades en un espai únic.

Segells de reconeixement d’administració oberta