Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2012 Fins al 21 d'octubre es poden presentar fotografies i receptes de cuina de bolets.

Fins al 21 d'octubre es poden presentar fotografies i receptes de cuina de bolets.

Fins al 21 d'octubre es poden presentar fotografies i receptes de cuina de bolets.

Els concursos formen part de les activitats de la mostra bolataire de Tarragona "Tocat del bolet" que se celebrarà al Palau Firal i de Congressos durant els dies 26 al 30 d'octubre.
16/10/2012

Concurs de fotografies de bolets, fins al 21 d’octubre

Per participar només cal enviar una fotografia amb un bolet a info@boletairestarragona.com i les dades de contacte. O bé, fer una fotografia i publicar-la al twitter amb el hastag #Tocatdebolet

 

Concurs de receptes de bolets, fins al 21 d’octubre

Per participar només cal enviar una recepta senzilla en que els bolets siguin l’element principal a info@boletairestarragona.com juntament amb les dades de contacte.

 

Tocat del bolet, mostra del boletaire de Tarragona

 

Del 26 al 30 d’octubre

Palau Firal i de Congressos

Accés Gratuït

Activitats: exposició de bolets, exposició de fotografies de bolets, exposició comercial (coques, conserves, vermut, vins, roba de muntanya, equipació per boletaires, bicicletes, productes pel cultiu de bolets,...), tallers infantils, Show Cooking, maridatge de jazz, vi i bolets, degustacions, conferències i tallers.

Més informació: www.boletairestarragona.com

Segells de reconeixement d’administració oberta