Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2012 Històries del teatre de fusta als Centres Cívics.

Històries del teatre de fusta als Centres Cívics.

Històries del teatre de fusta als Centres Cívics.

Les titelles i els actors de la companyia “Genovesa” representaran històries d’autors clàssics, des d’Homer fins a Cervantes.
14/05/2012

Dilluns 14 de maig comencen les activitats del IV aniversari del Club dels Tarraconins que es prolongaran fins al 20 de maig. Amb motiu que la setmana passada es va celebrar el Dia d’Europa, es divulgaran alguns autors clàssics de la cultura europea com: Homer, Dante, Cervantes i Shakespeare, entre d’altres, mitjançant l’ espectacle de titelles i actors: Històries del Teatre de Fusta, a càrrec de la companyia “Genovesa”, que els presentarà als centres cívics de Bonavista, Torreforta, Sant Pere i Sant Pau i Sant Salvador. Les representacions tindran lloc a les 17 hores i l’entrada és gratuïta.

Calendari d’actuacions:

• Dilluns dia 14 – Bonavista
• Dimarts dia 15 – Sant Salvador
• Dimecres dia 16 – Torreforta
• Dijous dia 17 – Sant Pere i Sant Pau

D’altra banda, cal recordar que el 20 de maig, als jardins del Camp de Mart, d’11 a 15 hores, els tarraconins podran viure les recreacions històriques de Tarraco Viva, mitjançant una gimcana en la qual hauran d’identificar quins personatges romans duen elements actuals i que no es corresponen amb la seva època històrica; també hauran d’esbrinar els seus noms i els seus oficis. El mateix matí, a les 12.30 h, al Parc de Saavedra tindrà lloc l’espectacle del IV aniversari del Club amb la bufada d’espelmes del pastís d’aniversari, les danses i cançons, les titelles del Club, i les coreografies dels alumnes de les escoles Arrabassada, Olga Xirinacs i Sagrat Cor.

Segells de reconeixement d’administració oberta