Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2012 Ja es pot comprar a les pastisseries la Mona dels Tarraconins

Ja es pot comprar a les pastisseries la Mona dels Tarraconins

Ja es pot comprar a les pastisseries la Mona dels Tarraconins

Per tercer any consecutiu, la Mona dels Tarraconins es vendrà a les pastisseries que formen part del Gremi de Pastissers i es farà un sorteig de tres mones.
Ja es pot comprar a les pastisseries la Mona dels Tarraconins La Mona dels Tarraconins ja està a la venda.
02/04/2012

Per tercer any consecutiu, els tarraconins trobaran mones de Pasqua amb els personatges del Club dels Tarraconins a les pastisseries de la ciutat. La idea va néixer fa dos anys com una iniciativa del Gremi de Pastissers de Tarragona i des d’aleshores ha rebut el suport del Club dels Tarraconins.

La nova Mona dels Tarraconins ja està a la venda i es podrà comprar fins al proper 9 d’abril.
Es pot trobar a quatre pastisseries que formen part del Gremi d’Artesans Pastissers:

  • Pastisseria Conde: Comte de Rius, 5
  • Pastisseria Palau: Unió, 22
  • Pastisseria Rabasó: Merceria, 25
  • Pastisseria Trill: Pin i Soler, 24

Es tracta d’una figura de xocolata protagonitzada pels personatges principals del Club - Nineta i Ivori- i que representen diferents situacions en què es troben.

Amb aquesta iniciativa es pretén conservar la tradició i mantenir viva la història de la ciutat, de la manera més actual possible.

Gràcies al Gremi d'Artesans Pastissers, un any més tots els Tarraconins podran participar al sorteig de tres mones dels Tarraconins. Només cal que entrin al web del Club www.tarraconins.cat i s’inscriguin al formulari. Tindran temps fins al 4 d'abril per apuntar-se al sorteig, que es farà en directe a través de Tarragona Ràdio (96.7 FM) durant el matí del dijous 5 d’abril. Els noms dels guanyadors del sorteig també es faran públics a través del web del Club.
 

Segells de reconeixement d’administració oberta