Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2012 L’AJUNTAMENT EFECTUA PETITES ACTUACIONS DE MILLORA EN ELS POLÍGONS DE LA CIUTAT

L’AJUNTAMENT EFECTUA PETITES ACTUACIONS DE MILLORA EN ELS POLÍGONS DE LA CIUTAT

L’AJUNTAMENT EFECTUA PETITES ACTUACIONS DE MILLORA EN ELS POLÍGONS DE LA CIUTAT

S'han realitzat millores en neteja de matolls, abocadors incontrolats i altres demandes de l'empresariat dels polígons mentre es continua amb l'elaboració del Pla d'acció de millora i promoció de polígons.
L’AJUNTAMENT EFECTUA PETITES ACTUACIONS DE MILLORA EN ELS POLÍGONS DE LA CIUTAT Carrer del polígon Francolí després d'haver netejat els matolls
05/03/2012

En el marc del Pla d’acció de millora i promoció dels polígons que està elaborant la Conselleria de Treball i Activació econòmica, s’estan detectant les principals demandes dels polígons. Tot i que el Pla encara s’està redactant ja s’han iniciat algunes accions com la neteja de matolls del polígon Francolí, l’eliminació de pals de llum en desús en el mateix polígon o l’arranjament d’una rotonda del carrer principal.


L’altra polígon en el que s’ha començat a actuar ha estat el Riu Clar. Aquí una de les demandes de l’empresariat és la millora de la imatge de l’espai i de la neteja dels abocadors incontrolats. En aquest sentit, s’han desenvolupat diverses actuacions de neteja d’abocadors i s’ha sancionat a empreses i particulars que havien llançat runa i deixalles a diferents espais del polígon.


Ara s’està treballant en el desenvolupament d’altres accions per respondre a les demandes de l’empresariat d’aquestes zones amb l’objectiu de dignificar-les i fer-les agradables, tant pels que ja hi treballen com per possibles noves empreses.


Una de les accions que ja s’està preparant és la senyalització horitzontal del polígon Riu Clar per adaptar-la al nou Pla de Mobilitat aprovat pel plenari municipal a la tardor.

Rotonda arranjada al polígon Francolí .JPG
Mentrestant, l’equip tècnic de la conselleria continua avançant en els treballs d’elaboració del pla d’acció de millora i promoció dels polígons el que està comportant un gran treball a nivell intern i extern, amb reunions periòdiques amb les entitats empresarials i la realització d’una enquesta en la què també hi col•laboren Pimec i la Cambra de Comerç.
 

Segells de reconeixement d’administració oberta