Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2012 L’AJUNTAMENT OFEREIX A LES EMPRESES UN SERVEI GRATUÏT D’INTERMEDIACIÓ LABORAL

L’AJUNTAMENT OFEREIX A LES EMPRESES UN SERVEI GRATUÏT D’INTERMEDIACIÓ LABORAL

L’AJUNTAMENT OFEREIX A LES EMPRESES UN SERVEI GRATUÏT D’INTERMEDIACIÓ LABORAL

La conselleria de Treball i Activació Econòmica de l’Ajuntament, mitjançant el Servei Municipal d’Ocupació (SMO), posa a disposició de les empreses de forma totalment gratuïta, el servei d’intermediació laboral que té com a objectiu facilitar a les empreses la contractació de nou personal
L’AJUNTAMENT OFEREIX  A LES EMPRESES UN SERVEI GRATUÏT D’INTERMEDIACIÓ LABORAL Portada del díptic de la Borsa de Treball
05/03/2012

Aquest servei va adreçat a totes les empreses, però especialment a la petites i mitjanes que disposen de menys recursos per fer la selecció de personal.

L’SMO té una borsa de treball en la que s’hi poden trobar perfils professionals molt diversos, per tant pot cobrir gairebé qualsevol oferta de treball que es presenti.

Per accedir a aquest servei les empreses han de presentar una oferta de treball especificant quina és la seva necessitat i la tipologia de candidats que estan cercant. En funció dels criteris especificats el personal de la Borsa de treball preseleccionarà una sèrie de candidats que seran proposats a l’empresa.

D’aquesta forma, l’empresariat podrà estalviar temps i esforços entrevistant només a les persones que compleixen amb els requisits indicats, en lloc d’haver d’analitzar els centenars de currículums que li hagin deixat al seu negoci.

Aquest servei es ve oferint des de fa temps des de l’Ajuntament. Ara, s’ha decidit potenciar-lo amb la contractació d’una persona dedicada a contactar amb les empreses i recollir les seves demandes de personal i de formació pel personal del seu negoci. D’aquesta manera, l’SMO vol millorar el servei que presta a les empreses i als treballadors, ampliant el coneixement de les demandes reals de cada sector.

Per altra banda, aquesta persona informarà a les empreses sobre les possibles reduccions i avantatges fiscals per la contractació de persones de col•lectius específics i la tramitació de convenis de pràctiques. 
 

Més informació

Segells de reconeixement d’administració oberta