Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2012 L’Espai Jove KESSE acull demà la “2a Nit dels Il·lustradors del Camp de Tarragona"

L’Espai Jove KESSE acull demà la “2a Nit dels Il·lustradors del Camp de Tarragona"

L’Espai Jove KESSE acull demà la “2a Nit dels Il·lustradors del Camp de Tarragona"

Emmarcada dins la programació de tardor de l’Escenari Obert, i tal i com es va fer l’any passat, els joves dissenyadors participants mostraran al públic assistent el seu procés creatiu.
15/11/2012

 

En l’edició d’enguany els il·lustradors participants seran Marta Escobar, el chicotriste, Tziqui, Armand, Kathleen Tompsett i Renata Srpcanska. Tots ells provenen del Camp de Tarragona i exposaran en directe les seves tècniques de dibuix amb creacions úniques per a l’ocasió. L’acte serà presentat per Marcel Rousseau.

A banda d’aquest acte encara resten tres propostes dins la programació de tardor. El divendres 23 de novembre, a les 22.00 hores, el Mag Gerard i un artista convidat portaran l’espectacle “Màgia de prop”; el divendres 30 de novembre hi haurà una nova Nit de Llegendes Urbanes a càrrec de Tornavís Teatre, Crazydancers i l’Escola de Lletres; i finalment el 14 de desembre hi ha programada una nova proposta de teatre d’acció i performances poètiques del Centre d’Art d’Acció del Tarragonès i Zona Zàlata.

L’Escenari Obert” és un espai creat per a la lliure exhibició i a la creació dels col·lectius culturals joves de la ciutat i que té l’objectiu d’impulsar i oferir espais d’exhibició pel desenvolupament dels joves amb inquietuds artístiques i culturals.

Els col·lectius o persones que estiguin interessats en participar a la propera edició, es poden posar en contacte a narratives@genovesa.org o bé a joventut@tarragona.cat

 

Segells de reconeixement d’administració oberta