Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2012 L’espai jove Kesse projecta el documental "Mirades interculturals”

L’espai jove Kesse projecta el documental "Mirades interculturals”

L’espai jove Kesse projecta el documental "Mirades interculturals”

El visionat tindrà lloc divendres 30 de novembre a les 18.00 h, i es complementarà amb una xerrada amb els protagonistes: joves de la ciutat originaris de diferents continents que explicaran el seu procés migratori.
29/11/2012

Divendres 30 de novembre a partir de les 18.00 hores, l’Espai Jove Kesse projectarà l’últim dels documentals d’aquest any 2012. Es tracta del documental “Mirades Interculturals”, dirigit pels joves comunicadors i periodistes Ane Pujol i Oriol Montesó.

El documental ha comptat amb la col·laboració de 10 entitats del territori confiant les aportacions dels seus referents al llarg del projecte. Cal destacar la participació directa de 15 joves de la ciutat originaris de diferents continents. El format del documental és dinàmic i ofereix veu i protagonisme a joves immigrants els quals opinen sobre el seu procés d’acollida, integració i implicació a la vida social de la ciutat.

Al finalitzar la projecció del documental, a partir de les 19.00 h, es donarà pas a una xerrada participativa titulada “Sóc d’aquí, sóc d’allà”, on tres dels joves protagonistes del documental explicaran el seu procés migratori: què recorden del seu país, com van arribar a Tarragona, quan tornen a la ciutat, què els va veure néixer... Un espai per ajudar a entendre què vol dir ser immigrant i quins són els motius que al llarg de la història han fet que les persones vagin d’un lloc a l’altre. Aquesta xerrada ha estat coorganitzada amb la Fundació Casal l’Amic i el suport del seu equip de carrer.

Aquest documental s’emmarca dins el projecte Interdiálogos amb el suport del Ministeri de Treball i Seguretat Social dintre el Fons Europeu per la Integració. L’activitat és gratuïta i s’emmarca en el cicle d’activitats de tardor de Joventut. El volum d’actes, sessions formatives, tallers, cursos i activitats arriben a més de 70 propostes.

Segells de reconeixement d’administració oberta