Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2012 L’Espai Jove Kesse reobre les sales d'estudi i de treball en grup

L’Espai Jove Kesse reobre les sales d'estudi i de treball en grup

L’Espai Jove Kesse reobre les sales d'estudi i de treball en grup

Un cop acabades les vacances d’estiu, torna a oferir als estudiants diversos espais: una sala gran, diferents despatxos i espais per fer pràctiques d’exposicions orals. Aquestes instal·lacions disposen de connexió wifi gratuïta i servei de préstec d’ordinadors portàtils o projectors, que poden servir de suport per a la cerca d’informació, l’estudi o l’assaig de presentacions orals, entre d'altres.
01/10/2012

 

Disposar d’espais on poder estudiar o trobar-se per preparar un treball és indispensable per a la formació i el desenvolupament dels joves. N’és mostra el fet que durant el darrer trimestre, d’abril a juny, s’han reunit a aquestes aules de l’Espai Jove Kesse 382 joves per tal de posar en comú els seus treballs de recerca, provar en escena les seves presentacions o compartir els continguts de cada matèria abans d’afrontar el període d’exàmens. En clau universitària s’hi van apropar també desenes de joves immersos en les proves finals del mes de juny.

A més dels espais per estudiar també hi ha racons on reposar i passar una estona distesa. L’espai compta amb una sala d’estar amb butaques, televisió, llibres i publicacions per a llegir i consultar. A més, hi ha un futbolí i una zona esportiva per si es vol desconnectar durant les tardes d’estudi.

L’accés a tots aquests espais i zones de treball és lliure i gratuït; només cal apropar-se a l’Espai Jove, informar-se’n i posar-se a estudiar. L’Espai Jove Kesse es troba al carrer Sant Antoni Maria Claret, núm. 12-14. El seu horari és de 17 a 21 h de dimarts a dijous i els dissabtes. Els divendres és de 17 a 23 h.

Més informació a www.tarragonajove.org

Segells de reconeixement d’administració oberta