Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2012 L’Estiu Jove ofereix 70 activitats formatives i de lleure

L’Estiu Jove ofereix 70 activitats formatives i de lleure

L’Estiu Jove ofereix 70 activitats formatives i de lleure

Les inscripcions es podran fer a partir del 12 de juny.
L’Estiu Jove ofereix  70 activitats formatives i de lleure El tinent d’alcalde de Joventut, Javier Villamayor i el tècnic municipal de Joventut, Francesc Guirro. Fotògraf: Jaume Omella.
06/06/2012

 

El tinent d’alcalde de Joventut de l’Ajuntament, Javier Villamayor, ha presentat el programa d’activitats per a joves que es desenvoluparan aquest estiu, i ha subratllat que “hi ha activitats educatives, de lleure i també de formació perquè es tracta que el jove aprofiti el seu temps d’oci en formar-se i conèixer noves orientacions professionals”.

Del 2 de juliol al 29 de setembre es desenvoluparan 70 activitats formatives i de lleure, amb una oferta total de 2.800 places. L’oferta està agrupada en cinc àmbits: dansa i arts escèniques, informàtica, esports, cuina, comunicació i llengües. Paral·lelament s’oferiran també propostes per a facilitar l’accés als joves al món laboral, com recerca de feina 2.0, teleentrevistes, videocurrículums, etc.

Els preus són populars, entre 5 i els 15 euros, i 4 de cada 10 activitats són de caràcter gratuït. Les activitats que tenen més durada i que requereixen suports informàtics assegurances, etc, tenen preus superiors.

El tinent d’alcalde de Joventut, Javier Villamayor, ha destacat que “8 de cada 10 activitats són cogestionades per joves, i que 35 entitats i associacions han participat en el disseny del programa”.

Les activitats van adreçades a nois i noies de 12 a 35 anys i les inscripcions es podran fer a partir del 12 de juny a www.tarragonajove.org

Segells de reconeixement d’administració oberta