Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2012 La Companyia Seven-6 inaugura aquest dijous la Mostra de Teatre Jove 2012

La Companyia Seven-6 inaugura aquest dijous la Mostra de Teatre Jove 2012

La Companyia Seven-6 inaugura aquest dijous la Mostra de Teatre Jove 2012

Ho farà amb l'obra 'Cuadros de amor y humor al fresco', de José Luis Alonso Santos.
La Companyia Seven-6 inaugura aquest dijous la Mostra de Teatre Jove 2012 La Companyia Seven-6 serà l'encarregada d'obrir la Mostra de Teatre Jove.
24/04/2012


La 19a Mostra de Teatre Jove s’inicia aquest dijous 26 d'abril amb la Companyia Seven-6, que presentarà l’obra Cuadros de amor y humor al fresco, de José Luis Alonso de Santos. La Mostra es perllongarà fins el proper 19 de juny. Aquesta edició inclou la representació de deu companyies de teatre amateur que presentaran sengles obres, de les quals, cinc són de creació pròpia.

El tinent d’alcalde de Joventut, Javier Villamayor, ha manifestat que “la Mostra és una plataforma on els grups de teatre jove de Tarragona donen a conéixer el seu treball i és una eina que serveix com a punt de trobada i intercanvi entre els diferents grups de teatre. A més, la Mostra donarà una oferta formativa paral·lela que complementa el creixement i la innovació permanent dels joves actors.”

La Companyia Cia Seven-6, grup novell en el sí de la Mostra de Teatre Jove, ens ofereix la primera de les deu representacions, escenificant una comèdia de José Luis Alonso de Santos, Cuadros de amor y humor al fresco, dirigida per Juan Carlos Elijas. La podrem veure gratuïtament aquest dijous 26 d’abril, a les 21h, al Teatre Metropol de Tarragona.

L’obra, una comèdia que ofereix vuit quadres o petites històries on l’espectador s’ubica davant un mosaic costumista amb un eix temàtic: l’amor i les seves ramificacions. Un fresc tragicòmic dels temes eterns: la infidelitat, la gelosia, el maltractament. Les restes inservibles d’un “Spanish way of life”.

CIA Seven-6, creada el 2008, compta amb una llarga trajectòria i representacions realitzades. L’objectiu inicial de la companyia era llegir i veure teatre, posteriorment s’hi va sumar l’actuació, fins a arribar a construir el que son ara. La companyia es vol enfrontar a un espai de gran magnitud i presència com és el Teatre Metropol, perfeccionant la posada en escena i els petits detalls del llenguatge corporal, així com la projecció i el timbre de la veu per a cada personatge i aprendre de les possibilitats que pot proporcionar la llum en escena, oferint als espectadors unes reflexions i potser algunes identificacions, però sobretot una estona agradable i que provoqui comentaris.

Les conselleries de Joventut i Cultura de l’Ajuntament de Tarragona, posen a disposició de les companyies el suport d’un consell assessor que acompanyarà el grup en el seu procés de creació i s’encarregarà de valorar les obres un cop escenificades. Aquest consell assessor durant la Mostra de Teatre Jove està configurat per Joan Pascual, Carina Filella, Joan Rioné, Marc Cirera i Anna Plaza.

Més informació de la Mostra de Teatre Jove a www.tarragonajove.org

Segells de reconeixement d’administració oberta