Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2012 La companyia Tornavís Teatre representa "Solstici(s)" de Valer Gisbert Berbis

La companyia Tornavís Teatre representa "Solstici(s)" de Valer Gisbert Berbis

La companyia Tornavís Teatre representa "Solstici(s)" de Valer Gisbert Berbis

Serà l'última representació de la 19a Mostra de Teatre Jove de Tarragona, durant la qual han actuat deu companyies de teatre amateur.
18/06/2012

Demà 19 de juny finalitza la 19a Mostra de Teatre Jove. Aquesta edició ha inclòs la representació de 10 companyies de teatre amateur, de les quals, 5 obres han estat de creació pròpia.

La Mostra és una plataforma a on els grups de teatre jove de Tarragona donen a conèixer el seu treball. És una eina que serveix com a punt de trobada, col·laboració i intercanvi entre els diferents grups de teatre. A més a més, la mostra habilita una oferta formativa paral·lela que complementa el creixement i la innovació permanent dels joves actors.

La companyia Tornavís Teatre ofereix l’última de les 10 representacions, escenificant “Solstici(s)” de Valer Gisbert Berbis. Es podrà veure gratuïtament demà dimarts 19 de juny a les 21 h al Teatre Metropol de Tarragona. L’obra és un drama mitològic que descobreix un nou mite de la Tarraco Romana a mig camí entre realitat i ficció.

Tornavís Teatre va néixer l’any 2009 de la mà d’antics estudiants del grup de teatre de l’Institut Antoni de Martí i Franquès de Tarragona.

Les conselleries de Joventut i Cultura de l’Ajuntament de Tarragona posen a disposició de les companyies el suport d’un consell assessor que acompanya el grup en el seu procés de creació i s’encarrega de valorar les obres un cop escenificades. Aquest consell assessor durant la Mostra de Teatre Jove està configurat per Joan Pascual, Carina Filella, Joan Rioné, Mar Cirera i Anna Plaza.

Segells de reconeixement d’administració oberta