Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2012 La jornada sobre “Jardins verticals: la ciutat com un bosc” registra una participació de 250 persones

La jornada sobre “Jardins verticals: la ciutat com un bosc” registra una participació de 250 persones

La jornada sobre “Jardins verticals: la ciutat com un bosc” registra una participació de 250 persones

La jornada ha comptat amb diversos professionals que han impartit els seus coneixements en el context de l'Smart Parc Tabacalera, el jardí vertical més gran d’Europa.
La jornada sobre “Jardins verticals: la ciutat com un bosc” registra una participació de 250 persones A la foto Mauri: l’ alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, acompanyat del tinent d’alcalde de Treball i Activació Econòmica, Javier Villamayor, i l’arquitecte municipal i redactor del projecte Smart Park Tabacalera, Rogelio Jimenez.
08/06/2012

 

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha inaugurat la jornada tècnica “Jardins verticals: La ciutat com un bosc”, que s'ha desenvolupat a la Sala Eutyches del Palau de Congressos i a l’Smart Parc Tabacalera, amb una assistència de 250 persones.
L’ alcalde ha destacat que “les obres del parc de la Tabacalera estan executades amb criteris de sostenibilitat. Recupera i depura les aigües residuals provinents de la xarxa general de la ciutat, per impulsar l’estalvi i l’eficiència en la gestió dels recursos hídrics en el seu ús per sistemes de reg. Amb aquest sistema hi ha un estalvi de 26.000 litres d’aigua diària, i s’han plantat especies vegetals autòctones i de baixa demanda hídrica”. “Estem treballant per fomentar les energies sostenibles a la nostra ciutat, que representin innovació i estalvi, i el jardí de la Tabacalera és un exemple”.

 

Segells de reconeixement d’administració oberta