Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2012 La presentació del llibre "Música és enxampar mosques" tanca la programació de primavera de l'escenari obert

La presentació del llibre "Música és enxampar mosques" tanca la programació de primavera de l'escenari obert

La presentació del llibre "Música és enxampar mosques" tanca la programació de primavera de l'escenari obert

L’acte serà la última proposta de la programació de primavera d’aquest cicle, que s’ha desenvolupat cada divendres des del passat 20 d’abril.
La presentació del llibre "Música és enxampar mosques" tanca la programació de primavera de l'escenari obert “Música és enxampar mosques” (Arola editors 2011).
22/06/2012

 

Divendres 22 de juny, a partir de les 22 h a l'Espai Jove Kesse, Miquel Àngel Marín, presentarà el llibre “Música és enxampar mosques” (Arola editors, 2011), amb l’acompanyament d’accions poètiques i musicals.

L’espai ha tingut l’objectiu d’impulsar i oferir espais d’exhibició pel desenvolupament dels joves amb inquietuds artístiques i culturals, i ha estat organitzat per l’Ovella Vermella (centre d’art d’acció del Tarragonès) i Genovesa narratives teatrals, amb la col·laboració de les conselleries de Joventut i Cooperació. Cal destacar que degut al sorgiment de noves propostes durant el transcurs del cicle, els dies de programació han acabat sent 9, enlloc dels 6 dies que s’havien plantejat inicialment. En total s’ha pogut veure el treball de 19 col·lectius i entitats, de disciplines tan variades com el teatre, la dansa, la màgia o la il·lustració.

Tots els joves interessats en actuar, participar o proposar noves iniciatives per a properes edicions del cicle, es poden posar en contacte amb joventut@tarragona.cat

Segells de reconeixement d’administració oberta