Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2012 La tràgica realitat de Síria, explicada a través de la poesia i la dansa

La tràgica realitat de Síria, explicada a través de la poesia i la dansa

La tràgica realitat de Síria, explicada a través de la poesia i la dansa

L'Espai Jove Kesse acull aquest divendres 20 d'abril l'acte a partir de les 22 h.
La tràgica realitat de Síria, explicada a través de la poesia i la dansa La ciutat siriana de Damasc.
20/04/2012

Aquest divendres 20 d’abril a partir de les 22 h, a l’Espai Jove Kesse, la comunitat de Síria de Tarragona i el grup – ES + realitzaran una acció que combina poesia, dansa i cuina, per tal de donar a conèixer de la mà de persones sirianes que viuen a Tarragona, la tràgica realitat que viu aquest país. L’entrada és gratuïta.

Aquesta actuació forma part d’Escenari Obert, una iniciativa en la qual s’ ofereix l’Espai Jove Kesse perquè els joves amb inquietuds artístiques i culturals mostrin les seves creacions i que està organitzat per L’Ovella Vermella (Centre d’art d’acció del Tarragonès), Genovesa Narratives Teatrals, l’Aula de Teatre de la URV i Zona Zàlata, amb la col·laboració de la conselleria de Joventut i Cooperació de l’Ajuntament de Tarragona.

Una agenda plena d'actes

A més d’aquest acte, s’ha programat per cada divendres un esdeveniment que combina diferents disciplines artístiques. Així, el 27 d’abril el Centre d’art d’acció del Tarragonès presentarà L’ovella vermella i Zona Zàlata oferirà l’acció De vegades 1+1 no són 2. El 4 de maig els Dj’s Ecléctico + Dj OGT amb la col·laboració dels alumnes de caracterització de l’Institut Cal·lípolis oferiran una explosió en forma de 'bukkake' musical. El 18 de maig, César Reglero, Txus García i Sergio Quiñonero presentaran el Boek visual 86. El 8 de juny serà el torn de la il·lustració, on es podrà veure el procés creatiu dels il·lustradors mostrant la seva feina en directe. Per acabar el cicle, el 22 de juny, Miquel Ángel Marín i artistes convidats faran una exhibició d’accions musicals i parlades.

Els col·lectius d’artistes que estiguin interessats a sumar accions a la iniciativa Escenari Obert, poden contactar amb la conselleria de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona o joventut@tarragona.cat

Segells de reconeixement d’administració oberta