Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2012 Les arts escèniques i la 'performance', protagonistes del tercer espectacle de l'Escenari Obert

Les arts escèniques i la 'performance', protagonistes del tercer espectacle de l'Escenari Obert

Les arts escèniques i la 'performance', protagonistes del tercer espectacle de l'Escenari Obert

Demà 27 d’abril, a les 10 de la nit, a l’Espai Jove "Kesse", es presentarà una activitat impulsada per l’Ovella Vermella - Centre d’Art del Tarragonès.
Les arts escèniques i la 'performance', protagonistes del tercer espectacle de l'Escenari Obert Imatge d'una de les accions realitzades a l'Escenari Obert.
26/04/2012

 

Demà 27 d’abril, a les 10 de la nit, a l’Espai Jove "Kesse", es presentarà una activitat impulsada per l’Ovella Vermella - Centre d’Art del Tarragonès que pretén donar conèixer una dimensió diferent de les arts escèniques i la performance.

A l’inici, Joan Pascual, representant del Centre d’Art del Tarragonès, presentarà l’entitat que encapçala, un espai on s’encreuen diferents llenguatges artístics i que té l’objectiu d’oferir una visió actual de l’art com a element comunicatiu. A continuació, Isabel Moreno, membre del Laboratori d’art d’acció de l’Aula de teatre de la URV realitzarà una performance titulada “La truita de la vida” i per acabar Zona Zàlata, grup de teatre tarragoní, realitzarà l’acció escènica “de vegades 1+1 no són 2”. Un cop finalitzades les accions, es realitzarà el Taper-acció, on el públic assistent pot portar alguna cosa de beure o menjar per compartir i alhora parlar de l’impacte de les manifestacions culturals i els punts de contacte constructiu.

Aquesta activitat forma part de la programació d’Escenari Obert a l’Espai Jove "Kesse", un lloc creat per facilitar l’exhibició als col·lectius culturals i juvenils. Està obert a qualsevol proposta d’art d’acció, arts escèniques, sonores i visuals. Fins ara ha tingut molt bona acollida en els seus primers dies i ja s’han rebut noves propostes, així que, a banda de les ja previstes pels dies 4 i 18 de maig i 8 i 22 de juny amb activitats com dansa, poesia, teatre, DJ’s, il·lustració en directe, accions musicals i parlades i presentacions de llibres, amb la participació de Bukake DJ’s, Marta Contreras i Miquel Angel Marín, també podrem trobar el proper 11 de maig un espectacle de màgia a càrrec del grup El Ilusionador i, el 15 de juny, el grup de teatre Ditiràmbics estrenarà la primera obra que preparen com a col·lectiu en aquest espai.

Per incloure alguna proposta creativa en el marc de l’Escenari Obert cal contactar contacte amb joventut@tarragona.cat o bé presencialment a l’Espai Jove "Kesse", de dimarts a dissabte de 17 a 21 h.

Més informació:

Cartell-programa Territori vermell.

joves@tarragona.cat / joventut@tarragona.cat / narratives@genovesa.org

Segells de reconeixement d’administració oberta