Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2012 L'Espai Jove Kesse acollirà tres exposicions del programa Micro-Cicle

L'Espai Jove Kesse acollirà tres exposicions del programa Micro-Cicle

L'Espai Jove Kesse acollirà tres exposicions del programa Micro-Cicle

La primera és de la jove creadora Maria del Mar Borrajo
L'Espai Jove Kesse acollirà tres exposicions del programa Micro-Cicle Javier Villamayor, tinent d'alcalde de Joventut, Marcel Blàzquez, coordinador d’activitats de l'EADT, Nuria Rion i Silvia Iturria, organitzadores del Micro-cicle de l’associació La Bridana, i Josep Bertran, representant de Repsol
07/02/2012

El tinent d’alcalde de Joventut de l’Ajuntament, Javier Villamayor, el coordinador d’activitats de l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona, Marcel Blàzquez, les organitzadores del Micro-cicle de l’associació La Baridana, Nuria Rion i Silvia Iturria, i el representant de Repsol, Josep Bertran, han presentat aquest dimarts a l’ Espai Jove Kesse, la primera exposició d’aquest cicle que és de la jove creadora Maria del Mar Borrajo.

Micro-cicle és una programa d’exposicions organitzat per l’associació La Baridana compta amb la col·laboració de l’EADT, els ajuntaments de Tarragona i La Canonja i el patrocini de Repsol. Parteix d'una convocatòria pública realitzada el mes de novembre de 2011, en la qual van ser seleccionades sis propostes; tres per a la sala Kesse de Tarragona i tres per a la sala del Castell de Masricart de La Canonja.

La prioritat de Micro-cicle és apostar per la heterogeneïtat dels projectes i aconseguir que la proposta creativa interactuï amb tot tipus de públic. Per això, cada proposta es complementa amb un workshop, conferència o performance per tal de generar implicacions. A més, tots els projectes seleccionats van acompanyats d'un procés de formació, apostant d'aquesta manera per un procés de producció compartit.

El tinent d’alcalde de Joventut, Javier Villamayor, ha manifestat que “l’espai Kesse acull activitats de lleure, oci i formació, però també té com objectiu donar un impuls a l’activitat artisitca dels joves i al mateix temps facilitar que els joves coneguin la creació”. També ha assenyalat que “aquest cicle és un mostra de la col·laboració entre l’Ajuntament, les entitats i les empreses, i es tracta que cada vegada es plantegin més propostes autogestionades per entitats juvenils, que es puguin fer al Kesse”.

Durant el 2011 a l’espai jove Kesse es van fer 17 exposicions que van comptar amb 4.000 visitants.

Segells de reconeixement d’administració oberta