Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2012 L'Espai Jove Kesse rep 2.800 joves durant el seu primer trimestre d'activitat

L'Espai Jove Kesse rep 2.800 joves durant el seu primer trimestre d'activitat

L'Espai Jove Kesse rep 2.800 joves durant el seu primer trimestre d'activitat

L'afluència de joves ha anat creixent en aquest període: el mes de gener hi va haver 487 visites; el febrer, 592 i el març, 1.715.
L'Espai Jove Kesse rep 2.800 joves durant el seu primer trimestre d'activitat Activitat a l'Espai Jove Kesse.
03/04/2012

Durant el primer trimestre d’enguany, 2.800 joves han visitat l’Espai Jove Kesse. Del total de visites, 800 joves han assistit a alguna de les 60 activitats organitzades per les conselleries de Joventut i de Cooperació de l’Ajuntament, moltes de les quals han estat cogestionades amb 50 entitats i s’han desenvolupat a l’espai jove Kesse i a l’Oficina Jove del Tarragonès. L’interès dels joves per les activitats programades ha anat augmentat al llarg dels tres primers mesos: així, el gener la participació va ser de 487 joves; el febrer, 592 i el mes de març, 1.715.

El dia que ha portat més afluència al Kesse va ser el 20 de març, quan 850 joves van assistir al Dia de la Formació Professional, dins de la campanya Professional Point, coorganitzada pel Servei Municipal d’Ocupació i el departament d’Ensenyament de l’Ajuntament. Les activitats amb més afluència van ser les relacionades amb la informació i l’ocupació juvenil. En aquest sentit, 60 joves van assistir a les 20 sessions programades des de l’Oficina Jove del Tarragonès: els dijous en relació al treball i l’emprenedoria i els divendres sobre la salut.

En l'ámbit de la cooperació es van realitzar més de 13 d’activitats i la que va comptar amb més acollida va ser la xerrada “La desigualtat de gènere a Occident” coorganitzada amb l’associació Cau de Llunes.

D’altra banda, 31 entitats han utilitzat durant els tres primers mesos de l’any l’Espai Jove Kesse. Cal recordar, que disposa d’aules de formació, d’estudi, sala d’actes, espai d’exposicions, sales d’assaig amb parquet i linòleum, camerinos, espais per a reunions, sala de fotografia, aula de manualitats, espai lúdic amb futbolí, etc. En definitiva, un lloc on un jove o una entitat juvenil pot fer-hi múltiples activitats. Els espais més demandats van ser les sales d’assaig, les polivalents, l’aula de formació i la sala d’actes. L’espai d’exposicions ha tingut activitat continuada acollint diferents exposicions de joves del territori.

Per a la propera primavera es preveu consolidar els espais joves com a promotors d’iniciatives ciutadanes i s’activaran les accions de l’Escenari Obert i les aules d’estudi obertes vespre-nit durant el període d’exàmens finals i proves de selectivitat.
 

Segells de reconeixement d’administració oberta