Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2012 L'Espai Jove Kesse supera les 1.600 visites en la campanya extraordinària de Nadal

L'Espai Jove Kesse supera les 1.600 visites en la campanya extraordinària de Nadal

L'Espai Jove Kesse supera les 1.600 visites en la campanya extraordinària de Nadal

Les activitats i tallers han pretès millorar els factors d’ocupabilitat juvenil partint de dinàmiques lúdiques i formatives aportant així un component orientador i ocupacional que esperem hagi permès als joves descobrir la màxima diversitat de perfils professionals i les seves sortides laborals
L'Espai Jove Kesse supera les 1.600 visites en la campanya extraordinària de Nadal Un dels tallers de l'Espai Jove Kesse de Nadal
02/01/2012

El passat 30 de desembre, van finalitzar les activitats extraordinàries programades per aquest Nadal a l’Espai Jove Kesse. Aquesta programació especial de quatre dies, del 27 al 30 de desembre, ha tancat amb la visita de més de 1.600 joves i persones que han participat dels tallers monogràfics, de les demos de tarda i dels concerts d’obertura i tancament amb Joan Masdéu i Xavi Ciurans.

Els tallers monogràfics de matí han assolit el 100% d’ocupació fins al punt que en algun d’ells s’han augmentat les places per tal d’acollir-hi a tothom. Aquestes activitats s’han enfocat des de l’aprofundiment en una matèria sempre donant-li un enfocament ocupacional. Destaquem tant pel seu èxit d’assistència com per la seva acceptació el taller de fotografia impartit per Maria Veses, el de cuina ecològica amb Manel Escurriola i el taller de videojocs “Serious Games” de la mà de Mikel Morlas, membre i representant del col·lectiu Arnolfini.

A les tardes, de 17 a 21 h, s’han succeït 22 tallers de 30 minuts en format de demostració, les “demos Kesse”, de caràcter gratuït i on els i les participants escollien el seu propi circuit a seguir dins l’espai descobrint un ventall d’oficis i desvetllant així la seva curiositat i el seu interès. Destaquem el taller d’efectes especials sobre cos, el taller de ràdio i el taller de pop-ups.

Per altra banda, el dia 27 es va poder escoltar a Joan Masdéu en concert i el dia 30 a Xavi Ciurans del grup Gertrudis en uns espais íntims i acústics de concert anomenats Miniatures.

En total, un volum de 45 entitats, col·lectius i joves experts en cadascuna de les temàtiques formatives han col·laborat en el projecte sumant els seus coneixements i fent de transmissors de les seves experiències professionals.

Aquestes activitats i tallers han pretès millorar els factors d’ocupabilitat juvenil partint de dinàmiques lúdiques i formatives aportant així un component orientador i ocupacional que esperem hagi permès als joves descobrir la màxima diversitat de perfils professionals i les seves sortides laborals.

L’Espai Jove Kesse (c. Sant Antoni Maria Claret 12- 14 – Tarragona) resta obert tot l’any en horari regular de dimarts a dijous de 17 a 21 h i divendres i dissabtes de 17 a 22 h. Aquest nou equipament a la ciutat de Tarragona es constitueix com el punt de referència de relació i convivència de tots els joves entre 12 i 34 anys de la ciutat. L’edifici s’estructura en quatre plantes i disposa d'una varietat de sales i serveis destinats a la trobada, sessions formatives, exposicions, oci i lleure, assessories, xerrades, projeccions visuals, tallers oberts per a producció, sales d’estudi, recursos informàtics, espais d’assaig artístic, vestuaris, bàsquet 3x3 i futbolí, entre d'altres.
 

Segells de reconeixement d’administració oberta