Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2012 Més de 120 propostes per a l'estiu jove de TARRAGONA

Més de 120 propostes per a l'estiu jove de TARRAGONA

Més de 120 propostes per a l'estiu jove de TARRAGONA

Aquesta setmana comencen els primers tallers i cursos a l’Espai Jove Kesse.
Més de 120 propostes per a l'estiu jove de TARRAGONA Estiu Jove 2012
03/07/2012

 

“Lleure, formació, ocupació i expressió” són els quatre pilars de l’Estiu Jove d’enguany, que comptarà amb més de 120 activitats durant els mesos de juliol i agost.

Per als primers tallers i cursos, que comencen aquesta primera setmana de juliol, hi ha un total de 100 joves inscrits a les sessions d’informàtica, el taller de ràdio, tècniques d’estudi, iniciació a la costura, iniciació al community manager, el taller de dansa integrada i iniciació a la guitarra, entre d’altres. A més, des de l’Oficina Jove del Tarragonès s’activa el cicle Recerca de Feina 2.0 amb una primera formació dedicada a la creació de video-currículums.

Encara resten places en els tallers de videocurriculum, dansa integrada i iniciació al community manager.

Per tota la continuïtat de cursos fins la segona quinzena d’agost es pot accedir a la reserva de places des de la web www.tarragonajove.org o bé presencialment a l’Oficina Jove del Tarragonès (Plaça Imperial Tarraco, 1).

 

Cicle Cultura de Carrer

D’altra banda, el passat cap de setmana es va inaugurar el cicle Cultura de Carrer amb les actuacions de Elastic ULTD, Transistor Arkestra i The Cambodjan Space Project. Un total de 250 persones van passar per l’Espai Jove La Palmera amb bones sensacions tant pels músics com pels assistents.

En la mateixa línea, i des del dimarts 3 de juliol es proposen nous grups dintre la iniciativa Open Palmera (Buenos Aires i Momento Cero). El dimecres, l’espai jove la Palmera acull el cicle de cinema Colòmbia amb la projecció de la pel.lícula Los Colores de la Montaña. Dijous és el torn dels grups de rap i hip hop Fetitxe 13, Fiah Family, Incógnito, Coordenada O i batalla final de MC’S. Divendres i dissabte, hi participaran grups d’arrel i mestissatge com Mska d’Cuba i el reconegut Yacine and The Oriental Groove.

El cicle Cultura de Carrer és una mostra que proporciona oportunitats d’exhibició i promoció als joves creadors de la ciutat. La programació ha comptat amb la col·laboració de Vórtex Produccions i Altaveu TGn en les tasques d’assessoria tècnica i artística. El conjunt d’actes i espectacles inclosos en aquest cicle són en bon part part fruit de la implicació de quatre cents joves i vint-i-sis grups de la ciutat i el camp de Tarragona. La suma d’aquest producte local i juvenil conjuntament amb els grups nacionals com Astrio, Blaue, Maria Rodés, The New Raemon,..entre d’altres, conformen un esclat d’estiu que es fonamenta primordialment en el suport i la promoció dels joves creadors emergents.

Més informació a www.tarragonajove.org

Segells de reconeixement d’administració oberta