Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2012 Més de 1600 places disponibles en les activitats de tardor de joventut

Més de 1600 places disponibles en les activitats de tardor de joventut

Més de 1600 places disponibles en les activitats de tardor de joventut

Les propostes comencen avui i s’allargaran fins al 30 de desembre.
Més de 1600 places disponibles en les activitats de tardor de joventut Foto: Mauri
04/10/2012

El tinent d’alcalde de Joventut, Javier Villamayor, ha presentat aquest matí en roda de premsa el nou programa d’activitats de tardor de Joventut, que inclou 57 activitats i 4 exposicions i que suma un total de 1692 places disponibles. Les propostes comencen el dia 4 d’octubre i finalitzaran el 30 de desembre, quan acabarà el Casal Jove de Nadal. Tot i que la majoria de les activitats es realitzaran a l’Espai Jove Kesse, també hi haurà propostes als barris de Campclar, Riu Clar, Sant Salvador i Sant Pere i Sant Pau.

El tinent d’alcalde de Joventut ha destacat que “el nostre objectiu és fomentar els valors de convivència i interculturalitat i obrir els nostres espais als joves i entitats juvenils, perquè liderin i facin propostes que es puguin incorporar a la nostra agenda d’activitats. La col·laboració amb entitats com Fundació Casal Amic o Raíces és molt important per nosaltres”. Villamayor també ha afegit que “és imprescindible que les activitats siguin accessibles per a tothom. És per aquest motiu que 7 de cada 10 activitats són gratuïtes, i les poques que no ho són tenen un cost molt assequible”.

A banda de les activitats de lleure i formació, la programació de tardor de Joventut contempla exposicions, un cicle de llegendes urbanes, el cicle audiovisual Pantalla del Món “24 frames per la convivència” i l’Escenari Obert, entre altres. Cal destacar també la 8ena edició de la Jornada de creació d’Espais Interculturals i el servei d’orientació laboral que ofereix l’Oficina Jove del Tarragonès, una de les propostes més populars.

Com a novetat, el programa inclou una jornada per promoure polítiques de mobilitat i actuacions, conèixer algunes experiències i compartir els principals recursos que ofereix la Unió Europea als joves. Aquesta trobada tindrà lloc el 18 d’octubre a l’Espai Kesse.

Les inscripcions a les activitats es poden fer a partir del 9 d’octubre al web www.tarragonajove.org

Més informació als webs www.tarragonajove.org i www.oficinajove.cat/tarragones

Segells de reconeixement d’administració oberta