Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2012 Més de 200 persones han millorat el seu perfil professional amb la formació del Servei Municipal d’Ocupació

Més de 200 persones han millorat el seu perfil professional amb la formació del Servei Municipal d’Ocupació

Més de 200 persones han millorat el seu perfil professional amb la formació del Servei Municipal d’Ocupació

Entre els cursos realitzats destaquen els de tècniques de magatzematge i els de manipulació d’aliments
Més de 200 persones han millorat el seu perfil professional amb la formació del Servei Municipal d’Ocupació Participants al curs de carretoners
26/01/2012

Entre els mesos de novembre i gener més de 200 persones han millorat el seu currículum amb els cursos de formació organitzats pel Servei Municipal d’Ocupació de l’Ajuntament de Tarragona, i subvencionats pel SOC, el Fons Social Europeu i el Ministeri de Treball i Immigració.

Entre els cursos realitzats destaquen els de tècniques de magatzematge i els de manipulació d’aliments ja que amb ells s’obtenen carnets molt valorats per les empreses del sector.

En el cas del de tècniques de magatzematge, els 40 alumnes han obtingut el carnet de carretoner, imprescindible per treballar en els magatzems de totes les empreses que utilitzen aquesta maquinària. Enguany es programaran 3 cursos més d’aquesta especialitat a la Part Alta i a Camp Clar.

Des del Servei Municipal d’Ocupació hem volgut oferir un ampli ventall de formacions que cobreixi les demandes formatives de diversos sectors. Així, s’han realitzat també formacions relacionades amb idiomes, gestió administrativa, creació d’empreses i informàtica.

En els propers mesos s’oferiran més de 15 cursos més en diferents àmbits de l’empresa i sectors d’activitat.
 

Segells de reconeixement d’administració oberta