Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2012 Taller d'habilitats comunicatives en l'àmbit laboral i taller d'infeccions de transmissió sexual

Taller d'habilitats comunicatives en l'àmbit laboral i taller d'infeccions de transmissió sexual

Taller d'habilitats comunicatives en l'àmbit laboral i taller d'infeccions de transmissió sexual

Els tallers són gratuïts, però és necessària la inscripció prèvia a través de la pàgina web www.tarragonajove.org o bé, a l’Oficina Jove del Tarragonès, l’horari és de dimarts a divendres de 9.30 a 13.30 h i la tarda de dimarts de 16 a 19 h i dijous de 17 a 20 h
Taller d'habilitats comunicatives en l'àmbit laboral i taller d'infeccions de transmissió sexual Taller "Ep! Parlem de sexe"
21/03/2012

L’Oficina Jove del Tarragonès ha organitzat al llarg dels dos darrers mesos diferents activitats i tallers; els dijous, els temes que tracta estan relacionats amb el treball i emprenedoria i, els divendres, de salut.

Demà 22 de març, finalitza el primer cicle per facilitar als joves l’accés al món laboral amb el taller: “Habilitats comunicatives bàsiques en l’àmbit laboral” , que s’impartirà de 18 a 19.30 h a l’espai jove Kesse. En aquesta sessió s’aportaran eines senzilles i útils per desenvolupar una bona comunicació a la feina, tant si s’ha de treballar de cara al públic com si s’ha de presentar un projecte, convé tenir en compte tot un seguit de consells per millorar les habilitats comunicatives i saber expressar allò que volem dir.

El divendres, dia 23, hi haurà el taller “Ep! Parlem de sexe: VIH/SIDA i infeccions de transmissió sexual”, l’horari serà de 18 a 19.30 h, també a l’espai jove Kesse. En el taller s’informarà de les diferents infeccions de transmissió sexual i les formes de transmissió d’aquestes. Es farà incidència al VIH/Sida, ja que s’ha detectat un increment de nous diagnòstics en la població jove. Es parlarà de quines pràctiques suposen risc d’infecció i es donarà a conèixer les formes de prevenció. Hi haurà un espai per aclarir dubtes i es repartirà material informatiu i preventiu.

Els tallers són gratuïts, però és necessària la inscripció prèvia a través de la pàgina web www.tarragonajove.org o bé, a l’Oficina Jove del Tarragonès, l’horari és de dimarts a divendres de 9.30 a 13.30 h i la tarda de dimarts de 16 a 19 h i dijous de 17 a 20 h.

Els tallers estan adreçats a joves majors de 16 anys i s’impartiran a l’Espai Jove Kesse, c. Sant Antoni Maria Claret 12-14.

L’Oficina Jove del Tarragonès és un espai adreçat als joves, de 14 a 34 anys. Organitza activitats i també ofereix un servei d’informació sobre habitatge, treball, salut, cooperació, educació, etc. D’aquesta manera s’acompanya els joves en el seu procés d’emancipació facilitant-los recursos i eines.

Segells de reconeixement d’administració oberta