Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2012 Tarragona Impulsa obre les portes de les seves noves instal·lacions

Tarragona Impulsa obre les portes de les seves noves instal·lacions

Tarragona Impulsa obre les portes de les seves noves instal·lacions

Les jornades "Tarragona impulsa el teu projecte" tindran lloc a l'Espai Tabacalera els dies 3, 4 i 5 de desembre i estan dedicades a treballadors, emprenedors i empreses.
Tarragona Impulsa obre les portes de les seves noves instal·lacions El Tinent d'Alcalde Javier Villamayor amb tècniques de Tarragona Impulsa en l'acte de presentació
29/11/2012

 

Tarragona Impulsa, el servei de l’Ajuntament de Tarragona que va néixer a partir de la unió del Servei Municipal d’Ocupació i del Viver d’empreses Pau Delclòs, té per objectiu desenvolupar tots els serveis i programes relacionats amb les polítiques actives d’ocupació, la creació d’empreses i la dinamització del teixit empresarial. Amb aquesta voluntat, Tarragona Impulsa organitza els propers 3, 4 i 5 de desembre unes jornades dedicades a explicar a la ciutadania i empreses de la ciutat els nous serveis que els pot oferir. Aquesta iniciativa, anomenada “Tarragona impulsa el teu projecte”, es durà a terme a les noves instal·lacions que Tarragona Impulsa disposa a l’Espai Tabacalera.

El tinent d’alcalde de Treball i Activació Econòmica, Javier Villamayor, ha assegurat que “el context econòmic i social actual, amb una taxa d’atur que supera qualsevol previsió i un índex de tancament d’empreses com no s’havia vist mai al nostre país, la potenciació de serveis com els que ofereix Tarragona Impulsa és més necessària que mai”. A més, afegeix que “des de Tarragona Impulsa volem contribuir a millorar les possibilitats d’inserció laboral dels treballadors de la ciutat i la creació i consolidació d’empreses que generin noves oportunitats pel territori. Hem d’evitar que la gent que tingui idees no sàpiga com canalitzar-les”.

Jornades “Tarragona impulsa el teu projecte”

Les jornades estan destinades a treballadors, persones emprenedores i empreses de Tarragona i tenen l’objectiu de donar a conèixer els projectes i serveis que Tarragona Impulsa els pot oferir a través de xerrades, ponències, debats i tallers a càrrec de professionals, tant de Tarragona Impulsa, com d’altres institucions i empreses.

La iniciativa s’ha dividit en tres dies. El primer dia, dilluns 3 de desembre, és una jornada dedicada a la presentació de Tarragona Impulsa i les seves noves instal·lacions a les entitats col·laboradores. Dins la programació del dilluns cal destacar que a les 13.30 hores es realitzarà la inauguració de les noves instal·lacions de Tarragona Impulsa al mateix Espai Tabacalera. A l’acte hi assistiran l’alcalde, Josep Fèlix Ballesteros i el subdelegat del Govern, Jordi Sierra.

El segon dia de les Jornades, dimarts 4 de desembre, serà el dia dedicat a l’ocupació i a la formació. El tercer i últim dia, dimecres 5 de desembre, serà la jornada centrada en temes d’emprenedoria i empresa. El tinent d’alcalde ha destacat que “estem molt satisfets ja que la demanda per assistir a les Jornades ha superat les nostres expectatives”.

La participació a les jornades és gratuïta però cal fer la inscripció a través del web: http://tarragonaimpulsa.tarragona.cat

“Tarragona impulsa el teu projecte” compta amb la col·laboració i subvenció del Servei d’Ocupació de Catalunya (Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya), així com el Fons Social Europeu i el Ministerio de Empleo y Seguridad Social.

Nou Espai Tabacalera

Tarragona Impulsa s’ha traslladat a les noves instal·lacions de l’Espai Tabacalera. Tots els seus serveis se situen al segon i tercer pis del Magatzem 1. A la segona planta de l’edifici el ciutadà trobarà la borsa de treball, dedicada a la recerca de feina, les aules de formació i l’espai empresa, on es dóna servei d’assessorament a l’emprenedor i a l’empresa. La tercera planta de l’edifici està dedicada al lloguer d’espais per a emprenedors i la resta de l'espai és utilitzat pel personal de Tarragona Impulsa.

A banda d’aquest espai cal tenir en compte les instal·lacions que el Tarragona Impulsa disposa al Viver d’Empreses Pau Delclòs, on hi ha despatxos i sales de reunions a la disposició de les empreses de nova creació.

Segells de reconeixement d’administració oberta