Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2012 Un 40 % dels alumnes del curs de 'Monitor de lleure' finalitzen el curs amb un contracte de treball

Un 40 % dels alumnes del curs de 'Monitor de lleure' finalitzen el curs amb un contracte de treball

Un 40 % dels alumnes del curs de 'Monitor de lleure' finalitzen el curs amb un contracte de treball

En total, vuit de les vint persones que han assistit al curs de 'Monitor de lleure' impartit pel Servei Municipal d'Ocupació han estat contractades per les empreses on han realitzat les pràctiques.
Un 40 % dels alumnes del curs de 'Monitor de lleure' finalitzen el curs amb un contracte de treball Sessió del curs de monitor de lleure
25/06/2012

 

El Servei Municipal d'Ocupació (SMO) ha ofert dins la seva Formació Ocupacional, subvencionada pel Servei d'Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu, un curs de 'Monitor de lleure' de 295 hores de durada, que inclouen 150 hores de pràctiques en empreses.

El curs s'ha realitzat a les instal·lacions del Centre Sociocultural de la Part Alta i, un cop acabat, els alumnes han obtingut el títol oficial de Monitor de lleure que els permet treballar en casals, ludoteques, centres educatius i entitats dedicades al lleure.

El títol és imprescindible per poder treballar en aquests serveis que impliquen l'atenció i cura d'infants.

Aquesta formació és molt demandada per persones joves ja que el tipus d'ofertes de treball que demanden monitors de lleure solen ser per contractes a temps parcial, que permeten combinar el treball amb altres activitats com els estudis.

L'SMO valora molt positivament el bon nivell d'inserció laboral dels seus participants i vol continuar en aquest línea de treball.

Segells de reconeixement d’administració oberta