Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2012 Un grup d'estudiants xinesos de la URV visita el Viver d'empreses Pau Delclòs

Un grup d'estudiants xinesos de la URV visita el Viver d'empreses Pau Delclòs

Un grup d'estudiants xinesos de la URV visita el Viver d'empreses Pau Delclòs

Els estudiants del Màster en Relacions empresarials entre Europa, Xina i Amèrica Llatina van venir a conèixer les instal·lacions del Viver d'empreses municipal i els serveis que ofereix per la creació i consolidació d'empreses.
Un grup d'estudiants xinesos de la URV visita el Viver d'empreses Pau Delclòs Grup d'estudiants xinesos visiten el Viver d'empreses Pau Delclòs
16/07/2012

 

Els alumnes de la promoció 2011-2012 d'aquest màster de la URV van realitzar una visita a les instal·lacions del Viver per saber en què consisteix aquest servei per noves empreses i quin és el seu funcionament.

Es van mostrar molt interessats en els diferents avantatges que ofereix un servei d'aquest tipus per a les empreses de nova creació i van fer moltes preguntes sobre el seu funcionament.

Durant la visita van poder conèixer el cas real d'una de les empreses instal·lades al Viver, 'Amalgama'. Els seu promotors, Àlex Carrasco i Xavier Robert, els hi van fer una presentació de la seva activitat , els serveis que ofereix en els camps de l'arquitectura i el disseny gràfic i la seva experiència en les fases de creació i consolidació de l'empresa.

Per finalitzar, van assistir a una presentació on se'ls hi va explicar els punts forts i atractius que ofereix Tarragona com a ciutat idònia per invertir-hi, amb la perspectiva del desenvolupament de projectes i infraestructures com el corredor del Mediterrani o els Jocs del 2017, que situen la nostra ciutat en una posició molt interessant pel desenvolupament de noves activitats empresarials.

Segells de reconeixement d’administració oberta