Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2012 Visita a l'edifici "Espais de Trobada" de Campclar

Visita a l'edifici "Espais de Trobada" de Campclar

Visita a l'edifici "Espais de Trobada" de Campclar

L'edifici té 2.000 m2 i disposa de diversos espais polivalents i d'aules de gastronomia, música, dansa i informàtica, entre d'altres, així com una cuina industrial. Amb la construcció d'aquest espai es dóna per finalitzat el Pla Integral de Campclar, que es va iniciar l'any 2005.
Visita a l'edifici "Espais de Trobada" de Campclar Els integrants del curs de “Cuina Bàsica” amb els regidors de l’Ajuntament; Javier Villamayor, Xavier Tarrés i Joan Sanahujes
05/11/2012

Aquest mati el tinent d’alcalde de treball Activació Econòmica i Joventut, Javier Villamayor; el regidor d’ensenyament, responsable de Plans Integrals, Joan Sanahujes i el Tinent d’alcalde de Projectes i Obres i president de SMHAUSA, Xavier Tarrés, han visitat l’edifici d’ Espais de Trobada, amb el qual es dona per finalitzat el Pla Integral de Camp Clar.

L’edifici, ubicat al carrer riu Llobregat s/n, entre el Casal Cívic de Campclar i la comissaria dels Mossos d’Esquadra té 2000 m2 distribuïts entre la planta baixa i les dues plantes d’alçada. El criteri funcional ha estat organitzar a planta baixa les activitats més obertes a l’espai públic, l’accés general, el restaurant i cuina principal, els vestidors i la sala polivalent; a planta pis s’hi disposen les activitats de l’espai tast i les aules d’espai ritme, així com les sales polivalents i despatxos i, a la planta segona, les activitats de tallers de so i despatxos i sales annexes, amb les terrasses coberta i descoberta com elements de continuïtat dels serveis de l’edifici. Es projecta un espai superior sota coberta on es centralitzen les instal·lacions.

Espais de Trobada serà un element dinamitzador del barri juntament amb el Casal Cívic. “L’edifici entrarà gradualment en funcionament, busquem la sinèrgia pública i privada per gestionar-lo de forma econòmicament sostenible” afirma Javier Villamayor, “amb la seva construcció s’ amplia la dotació d’espais públics de recreació, lleure i reunió”. A la part baixa, amb 700 m2, hi ha una sala polivalent completament insonoritzada al servei del barri, de l’Ajuntament i de les entitats que ho necessitin. També compta amb diverses aules d’ informatica, restauració, música, etc, i una cuina industrial amb magatzem i cambra refrigerada.

Les aules de música que fins ara estaven repartides en escoles dels barris, a partir d’ara es concentren a “Espais de Trobada” ha afirmat el regidor Joan Sanahujes, ”el proper mes de desembre comença una aula de teatre per aquells alumnes que hi tenen interès”.

Aquesta tarda, comença el curs de Cuina Creativa i d’autor, que tindrà una durada de 90 hores i que finalitzarà el dia 5 de desembre. Avui, amb motiu de la inauguració del curs hi haurà els tots xefs i els alumnes L’equip docent està format per Noé Barea del restaurant Entrecopes; Ana Ruiz Temiño, d’ AQ; Omar Morales, de Mare Nostrum i Miguel Javier Florensa Ricart, de Cócvla.

Trobareu més informació sobre Espais de Trobada en el dossier adjunt

Segells de reconeixement d’administració oberta