Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2013 “El carnaval dels animals" arriba a Bonavista

“El carnaval dels animals" arriba a Bonavista

“El carnaval dels animals" arriba a Bonavista

Els i les alumnes de P-4 i P-5 de les escoles del Barri de Bonavista, Col·legi Públic i Escola Joan XXIII, han pogut gaudir aquest matí d’una activitat musical organitzada per l’Escola i conservatori de Música de la Diputació de Tarragona.
 “El carnaval dels animals" arriba a Bonavista Un moment de l'acte
29/04/2013

 

Aquesta activitat, que normalment es desenvolupa al mateix Conservatori, avui s’ha adreçat especialment al centre cívic del Barri de Bonavista. Dins del projecte Descobrim els instruments del Conservatori, els nens i nenes de Bonavista han descobert l’obra El carnaval dels animals de Camille Saint-Saëns i han conegut diferents instruments musicals.

La iniciativa s’ha pogut dur a terme gràcies a la col·laboració entre l'Ajuntament i la  Diputació, ja que segons ha valorat molt positivament el regidor del barri de Bonavista, Javier Villamayor: “l'Ajuntament, a través dels centres cívics; i la Diputació, a través del Conservatori, col.laborem apropant la cultura i en concret la música als més petits”. Així mateix, segons Villamayor, “posem en valor l'oportunitat que representa pels nens i nenes d'accedir a un espectacle de qualitat i adaptat a la seva edat”.

Segells de reconeixement d’administració oberta