Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2013 Aquest Nadal regala paraules de coses bones i llença les dolentes a la brossa

Aquest Nadal regala paraules de coses bones i llença les dolentes a la brossa

Aquest Nadal regala paraules de coses bones i llença les dolentes a la brossa

L’Ajuntament de Tarragona i els comerciants de tota la ciutat posen en marxa una innovadora campanya de carrer per aixecar els ànims repartint bons desitjos.
23/12/2013

 

Atur, por, crisi, estrès, monotonia. Són paraules que tots voldríem aparcar de les nostres vides, per ser feliços i poder avançar, i els comerciants de tota la ciutat han estat els primers en fer-ho en el marc d’una campanya de Nadal que s’enceta aquest dilluns i que s’allargarà fins el proper 7 de gener.

L’Ajuntament de Tarragona i el comerç de proximitat impulsen aquesta iniciativa, que dóna protagonisme a les paraules i que pretén enviar un missatge optimista en aquestes dates tan assenyalades.

La campanya consta de diverses accions. D’una banda, s’han col·locat fins a 800 cartells amb paraules de ‘coses dolentes’ a les papereres de la ciutat al mateix temps que els comerciants reparteixen paraules de ‘coses bones’ o divertides: petons, pessigolles, fiu fiuuu!, sorpresa o t’estimo, entre d’altres, a través d’adhesius, uns 25.000 en total, que enganxaran als regals que es comprin a les botigues.

Aquests conceptes en positiu també apareixen en cartells als aparadors, en tòtems de 2x2 repartits per diferents punts del centre de la ciutat ¡ en forma d’anuncis a la premsa, a més del corresponent espot de campanya. Per afavorir el diàleg amb la ciutadania s’ha habilitat un canal a Facebook: facebook.com/nadaltarragona.

Aquest Nadal... llença les coses dolentes i regala les coses bones.

Segells de reconeixement d’administració oberta