Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2013 Els alumnes de l’institut Vidal i Barraquer organitzen la jornada “Busques una solució? Societat activa: animació”

Els alumnes de l’institut Vidal i Barraquer organitzen la jornada “Busques una solució? Societat activa: animació”

Els alumnes de l’institut Vidal i Barraquer organitzen la jornada “Busques una solució? Societat activa: animació”

Tindrà lloc a l’Espai Jove Kesse, organitzada pels alumnes de 2n del CFGS d’Animació Sociocultural en col·laboració amb la Coordinadora de l’Animació Sociocultural de Catalunya (CAS_CAT) i l’Ajuntament de Tarragona (departament de Joventut).
Els alumnes de l’institut Vidal i Barraquer organitzen la jornada “Busques una solució? Societat activa: animació” Cartell de la Jornada
22/01/2013

L’acte es realitzarà el proper dijous 24 de gener de 9 a 14 h i inclourà dinàmiques de grup, una presentació de la CAS_CAT, realització d’un flashmob, teatre fòrum i finalment una actuació de La Casserol·la, grup de batucada format pels alumnes de 1r del CFGS d’Animació Sociocultural i Turística de l’Institut Vidal i Barraquer. La jornada té com a objectiu donar a conèixer la CAS_CAT i el món de l’animació a les nostres comarques. Comptarà amb la participació de diferents entitats de l’àmbit de l’animació sociocultural del territori.

Es pot trobar la informació al Facebook de la Jornada https://www.facebook.com/JornadaDAnimacio2013?fref=ts

Les inscripcions es poden fer a la pàgina web www.tarragonajove.org

Segells de reconeixement d’administració oberta