Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2013 La Stromboli Jazz Band posarà música a les tardes de compres de la Via T

La Stromboli Jazz Band posarà música a les tardes de compres de la Via T

La Stromboli Jazz Band posarà música a les tardes de compres de la Via T

La iniciativa té com a finalitat animar les tardes de dissabte, donant caliu nadalenc els principals carrers del centre de la ciutat.
La Stromboli Jazz Band posarà música a les tardes de compres de la Via T Cartell de la campanya
19/12/2013

 

El Centre comercial la T de Tarragona i Stromboli Jazz Band oferiran tardes musicals pels dissabtes de Nadal, a partir del pròxim 21 de desembre. El concert itinerant es farà a la tarda de 18 a 20.30 h i els Stromboli aniran passejant pels carrers de les diferents zones comercials.

 

  • Dissabte 21 de desembre: Zona Ponent, passaran pels carrers : Gasòmetre, Sevilla, Mallorca, Prat de la Riba, Higini Angles, Ramon i Cajal, Cistòfor colom, Reding, Governador González, Soler i Fortuny.
  • Dissabte 28 de desembre: Zona Centre, Rovira Virgili, Rambla Nova i Carrer Unió.
  • Dissabte 4 de gener: Zona Alta, Sant Francesc, August, Compte de Rius, Sant Agustí, Rambla Vella, Cos del Bou i Carrer Major.

 

Paral·lelament la T de Tarragona sorteja lots de regals de Yzaguirre, Adernats, Vins Padró i entrades dobles pel dofinari de Aquopolis, la mecànica serà tan simple com anar a la seu de la T de Tarragona (Plaça Prim, 6 Viver d’Empreses) amb el tiquet de compra dels comerços de la T i entraran al sorteig de fantàstics regals. El sorteig es farà el 7 de gener.

Segells de reconeixement d’administració oberta