Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2013 La Tarragona Film Office ha col·laborat amb el rodatge del primer videoclip del grup tarragoní El Son de la Chama en diferents espais de la Part Alta.

La Tarragona Film Office ha col·laborat amb el rodatge del primer videoclip del grup tarragoní El Son de la Chama en diferents espais de la Part Alta.

La Tarragona Film Office ha col·laborat amb el rodatge del primer videoclip del grup tarragoní El Son de la Chama en diferents espais de la Part Alta.

El passat dimecres 6 de febrer van estar rodant a la Plaça de Dames i Vells i a l’Arrabassda i demà dissabte estaran pel carrer Major i el seu entorn. Impaktes Produccions és qui els produeix el videoclip, però amb l’ajuda de la Tarragona Film Office de la ciutat.
La Tarragona Film Office ha col·laborat amb el rodatge del primer videoclip del grup tarragoní El Son de la Chama en diferents espais de la Part Alta. Un moment del rodatge
08/02/2013El Son de la Chama són una formació musical autòctona de la capital del tarragonès, que enregistren aquest primer videoclip de la banda i forma part del seu primer disc Conciencia, el qual té previst veure la llum aquesta primavera. La cançó que s’enregistra porta el nom de Als de dalt i posa en evidència els desnonaments que s’estan produint en l’actualitat. La cançó també destaca per la col·laboració de la banda Txarango, que també apareixen en el videoclip.

El disc dels tarragonins consta de 13 cançons plenes de missatge social des del punt de vista del positivisme i l’esperança. Molta energia concentrada en un esperat primer disc que estarà disponible aquesta primavera. Aquest compacte ha estat enregistrat als estudis la Atlantida de Barcelona i compta amb col·laboracions de bandes de primera línia de l’escena musical actual com La Pegatina, D’Callaos o els tarragonins Bongo Botrako.

Segells de reconeixement d’administració oberta