Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2013 Night and Shop by Tarragona

Night and Shop by Tarragona

Night and Shop by Tarragona

Campanya de dinamització Comercial Tardor 2013
Night and Shop by Tarragona Cartell de la campanya
24/10/2013

El proper divendres, 22 de novembre de 2013, entre les 20 i 24 hores, la conselleria de Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Tarragona, posa en marxa una ambiciosa i atractiva campanya comercial que porta el nom de “Night and Shop by Tarragona”, destinada a dinamitzar l’activitat comercial dels comerços de la ciutat i estimular la participació activa de la ciutadania de Tarragona i d'aquells que ens visitin.

La proposta vol promocionar la gran i variada oferta comercial de la nostra ciutat, i pretén animar als possibles compradors a avançar, mitjançant ofertes o promocions, la campanya nadalenca del 2013.

Juntament amb els comerços que obrin les seves portes, està prevista la creació de tres espais temàtics on es realitzaran activitats de caire lúdic i per l'entreteniment del ciutadà. Per tant l'oferta de compres i oci està assegurada.

En un d'aquests espais, les botigues participants a la Night & Shop by Tarragona, oferiran regals directes, descomptes, o ambdues coses.

Així mateix, cada botiga de forma individual podrà realitzar alguna activitat específica dins el seu establiment, com ara demostracions de producte, oferir promocions específiques, etc.

La Night and Shop by Tarragona està pensada com una campanya de comunicació i difusió de l'àmplia i atractiva oferta comercial de Tarragona destinada a tots els tarragonins i per aquells que ens visitin.

Segells de reconeixement d'administració oberta