Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2013 Presentada la programació de l'Espai Jove Kesse per aquest hivern

Presentada la programació de l'Espai Jove Kesse per aquest hivern

Presentada la programació de l'Espai Jove Kesse per aquest hivern

Avui comencen les inscripcions pel nou cicle d’activitats del primer trimestre
15/01/2013

 

Aquest nou cicle trimestral de propostes per a joves ofereix cursos i activitats, que van des de la cuina fins la creació de webs, posen especial èmfasi als components artístics, creatius i ocupacionals adreçats als nois i noies d’ entre 14 i 34 anys. El període d’inscripcions s’ha obert avui dimarts 15 de gener, a través de la web www.tarragonajove.org.

Les primeres activitats començaran a finals de mes amb els tallers sobre treball i formació que s’impulsen des de la Oficina Jove del Tarragonès en l’àmbit de treball, formació i salut.

També amb els espectacles programats dins el cicle Escenari obert, que ja arriba a la seva 3a temporada amb un total de 6 actes en diferents disciplines com el clown, la música o la performance a càrrec d’artistes de la ciutat com NunyG, David Amorín o l’Olga Dalmau entre d’altres els divendres a la nit i amb entrada lliure.

Un total de 24 activitats en diferents àmbits en les es poden destacar com a novetat el taller de Rubikub, un dels grans jocs d’enginy i que en aquesta sessió s’explicaran trucs i opcions de resolució, el taller de caracterització de carnaval, iniciació al pallasso o el taller de composició i presentació de menús entre d’altres.

Dins el cicle estudis i oficis, aquest trimestre proposem el cicle formatiu d’animació sociocultural on a través de la jornada: Busques una solució? Societat activa: Animació! Donaran a conèixer els estudis a través d’una jornada organitzada pels alumnes de 2n d’ Animació sociocultural de l’Institut Vidal i Barraquer amb la col·laboració de la Casc_cat (Coordinadora per l’Animació Sociocultural de Catalunya) i el Servei Municipal de Joventut a l’Espai Jove Kesse el proper 24 de gener a partir de les 9.00 h, es pot consultar la programació completa al web de l’institut o a l’agenda ACCIÓ.

Paral·lelament, a partir del 22 de gener es podrà visitar l’exposició Viatge il·lustrat dels alumnes d’il·lustració de l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació de Tarragona on exhibiran els treballs dels joves il·lustradors. També a partir del 12 de febrer s’exhibiran els projectes finals de pintura de la mateixa escola de Violeta Bofaruul, Eva Romaguera i Marc Vallverdú amb el títol Maleta, gel i bosses de plàstic.

Totes les activitats d’aquesta temporada es realitzaran a l’Espai Jove Kesse, cr Sant Antoni Maria Claret 12-14, lloc de referència per als joves de la ciutat.

Es pot consultar l’agenda completa d’activitats, preus i dates d’inscripció al web jove: www.tarragonajove.org

Segells de reconeixement d’administració oberta