Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2013 Tarragona Impulsa convoca els nous premis Empresa Tarragona Smart City

Tarragona Impulsa convoca els nous premis Empresa Tarragona Smart City

Tarragona Impulsa convoca els nous premis Empresa Tarragona Smart City

El concurs, obert fins al 20 de setembre, atorgarà 4 premis de 4.250 € cadascun al millor projecte dels sectors: salut i esport, innovació social, eficiència energètica i sostenibilitat, i cultura i turisme.
06/09/2013

 

La conselleria de Treball i Activació Econòmica de l’Ajuntament convoca el concurs dels Premis Empresa Tarragona Smart City, amb l'objectiu de promoure l'esperit emprenedor i donar suport a la creació de noves empreses a la ciutat de Tarragona. Aquests premis volen incentivar la dinamització del teixit empresarial de la ciutat amb la creació de noves empreses relacionades amb els àmbits de desenvolupament del projecte 'Smart city' i amb els objectius estratègics del Pla Tarragona 2022. Per aquest motiu, el concurs atorgarà 4 premis de 4.250€ cadascun al millor projecte d'empresa dels següents sectors:

  • salut i esport
  • innovació social
  • eficiència energètica i sostenibilitat
  • cultura i turisme

 

Als premis poden presentar-se empreses constituïdes en els 12 mesos anteriors a la sol·licitud i emprenedors/es amb una idea de negoci. El concurs s'estructura en dues fases i inclou formació, per tots aquells que superin la 1a fase, per a l'elaboració del pla d'empresa i el desenvolupament del seu negoci. Per altra banda, el concurs inclou una categoria especial pels centres educatius de la ciutat que imparteixen Educació Secundària, Batxillerat o cicles formatius i que destaquin per promoure l’esperit emprenedor entre els joves. Aquests obtindran un distintiu de reconeixement al treball desenvolupat i aspiraran a un premi econòmic de 1.000€.

En paraules del conseller d'Activació Econòmica Javier Villamayor aquests premis volen incentivar la creació d'empreses a Tarragona i potenciar l'activitat econòmica especialment en aquells sectors identificats com a estratègics pel desenvolupament de la ciutat. "Amb el premi als centres educatius pretenem contribuir a destacar la gran feina que fan aquests centres per la promoció de l'emprenedoria entre els joves i animar-los a continuar amb aquesta tasca en favor de l'iniciativa emprenedora i la formació del jovent", ha dit.

Els emprenedors poden presentar les seves propostes fins al 20 de setembre a l’OMAC i trobaran més informació a la pàgina web http://tarragonaimpulsa.tarragona.cat

Segells de reconeixement d’administració oberta