Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2014 La Cambra de Comerç organitza un taller de millora en la gestió del comerç al detall

La Cambra de Comerç organitza un taller de millora en la gestió del comerç al detall

La Cambra de Comerç organitza un taller de millora en la gestió del comerç al detall

Està adreçat al col·lectiu d'autònoms, microempreses, pimes i emprenedors del sector comercial al detall.
23/10/2014

La Cambra de Comerç, Industria i Navegació de Tarragona, amb el suport de l’Ajuntament de Tarragona i la col·laboració de diverses associacions de comerciants, ha organitzat el curs "Organitza la teva botiga. Optimitza vendes de forma ràpida", que tindrà lloc els dies 4 i 6 de novembre a l'edifici de la Cambra de Comerç, a l'avinguda Pau Casals 17 de Tarragona.

El curs és gratuït, prèvia inscripció, i l'horari serà de 14 a 16 hores incloent el càtering per dinar.

El curs està impartit per Maria Callís Bañeres, consultora especialitzada en concepte de botiga, propietària d’Alpenstock i professora de l’Escodi de la UAB.

L'objectiu del curs és activar la creativitat i capacitat d’innovació amb propostes de campanyes o accions que promoguin la interacció amb els comerciants i el seus clients. Des d’un cost zero es poden optimitzar les vendes amb petits canvis a l’interior de la superfície de venda dels establiments. Aquest taller pràctic vol aportar pautes clares i consideracions necessàries sobre el tractament de la superfície de la botiga en relació amb la proposta de valor, l’oferta i la dinamització de la mateixa.

 

Continguts

Dimarts, 4 de novembre

  • 13.50 h Acreditacions
  • 14.00 h Benvinguda per part de la consellera de Comerç i Turisme de l'Ajuntament de Tarragona, Patrícia Anton, i del membre de la Cambra de Comerç, Raffa Olivier.
  • 14.05 h Per què el públic s'ha de fixar en la teva botiga? Relació entre la proposta de valor i la teva botiga.
  • 15.00 h Repassem la teva superfície de vendes. El disseny de l'espai, passadissos, arquitectura, etc.

 

Dijous, 6 de novembre

  • 14.00 h Criteris per col·locar el lineal: ja ho fas bé? La gestió del lineal: vertical, horitzontal, creuat, interexposició, etc.
  • 15.00 h Aparador i interior. S'assemblen? Importància en la coordinació dels elements exteriors i de l’interior de l’establiment comercial.

 

Podeu trobar més informació en aquest enllaç
Inscripcions en línia en aquest enllaç

Segells de reconeixement d'administració oberta