Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2014 Arriba a Tarragona una nova edició de la fira Fora Stock

Arriba a Tarragona una nova edició de la fira Fora Stock

Arriba a Tarragona una nova edició de la fira Fora Stock

Serà aquest cap de setmana i oferirà tots els productes rebaixats de la temporada d’hivern
Arriba a Tarragona una nova edició de la fira Fora Stock Foto: Mauri Fernández
12/02/2014

 

El centre comercial la T de Tarragona i l’Ajuntament de Tarragona organitza aquest cap de setmana, 14, 15 i 16 de febrer la IX Edició de la Fira Fora Stock a la Rambla Nova. Enguany la fira estarà tematitzada amb motius de l’amor tot coincidint l’inici de la mateixa amb el dia dels enamorats.

La fira comptarà amb uns 40 stands de moda i complements, calçat, salut, entitats solidàries, zona Auto amb totes les novetats de les millors marques d'automòbil i amb zona infantil amb atraccions pels petits.

Des de l’Associació, s’han volgut potenciar la fira i la participació dels ciutadans a través de les xarxes socials fent, al marge de les accions habituals de la promoció de la fira, una campanya de reforç per potenciar la difusió. Com a fil conductor s’ha utilitzat la pàgina oficial de Facebook La T de Tarragona per a crear un sorteig amb el suport dels patrocinadors on hi ha més de 50 premis. La mecànica del sorteig, a banda de permetre la participació una vegada feta la inscripció, donarà a tots els usuaris un cupó bescanviable amb un obsequi sorpresa exclusiu que es podrà recollir a l’estand de la T de Tarragona La T-va Barra.

El concurs finalitzarà el mateix divendres 14 de febrer a les 9 h del matí i els guanyadors sortiran publicats a la pàgina de Facebook per poder anar a la fira a recollir els premis. Per participar només cal anar a la pàgina de Facebook de la T de Tarragona.

Horari: divendres d’11 a 21 h; dissabte de 10 a 21 h i diumenge de 10 a 20 h.

Activitats:

  • Dissabte: Al matí, Dj Jobo Fresno en directe de 12 a 15 h i a la tarda, classe de salsa amb Sixto Duque de 18 a 19:30 h.
  • Diumenge: Dj Pitu en directe de 12 a 15 h.
Segells de reconeixement d’administració oberta