Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2014 Campclar organitza la Festa de la Infància Solidària amb un Joc de l'Oca

Campclar organitza la Festa de la Infància Solidària amb un Joc de l'Oca

Campclar organitza la Festa de la Infància Solidària amb un Joc de l'Oca

Tindrà lloc el divendres 27 de setembre.
Campclar organitza la Festa de la Infància Solidària amb un Joc de l'Oca Foto: Mauri Fernández
25/09/2014

 

Els 21 comerços de la Rambla de Campclar s’han sumat a una nova iniciativa solidària: la Festa de la Infància solidària de l’Associació de comerciants del barri, que proposen als nens i nenes que a canvi d’una aportació solidària de menjar (qualsevol producte de primera necessitat) que es farà arribar a la parròquia del barri, disposaran d’un joc (taulell i barrilets) de l’oca del que podran obtenir tot tipus de premis.

L’activitat serà dissabte vinent, 27 de setembre, de 10 a 22 h a la Rambla i pretén que s’hi apropin i participin més de 100 nens i nenes. També hi haurà actuacions musicals, dj, zumba, etc... i altres jocs i tallers infantils per a tots els gustos. Segons la regidora de comerç, Patrícia Anton, “amb aquesta iniciativa el comerç del barri també es promociona, es dóna a conèixer i passa a ser el comerç de proximitat de referència per part de tots els veïns”.

Segells de reconeixement d’administració oberta