Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2014 El Palau acull el XXVIII Congrés Nacional de la Societat Espanyola de Columna Vertebral

El Palau acull el XXVIII Congrés Nacional de la Societat Espanyola de Columna Vertebral

El Palau acull el XXVIII Congrés Nacional de la Societat Espanyola de Columna Vertebral

A banda de les taules rodones hi haurà una exposició comercial
04/06/2014

 

Del 5 al 7 de juny el Palau de Congressos de Tarragona acollirà el XXVIII Congres Nacional de la Societat Espanyola de Columna Vertebral i el Curs Precongrés sobre Infeccions Vertebrals.

El Congrés disposa d’un extens programa científic amb nombroses taules rodones relacionades amb: patologia lumbar, deformitat de l’adult, patologia cervical, infeccions postoperatòries i tumors, en les que intervindran cirurgians de reconegut prestigi de tot el territori nacional. També hi haurà una àmplia exposició comercial amb 28 expositors de diferents cases comercials.

Dins de la programació del Congrés destaquen els premis a la millor comunicació oral amb una dotació de 6.000€; el premi a la segona millor comunicació oral amb una dotació de 3.000€ i, finalment, el premi a la millor comunicació pòster amb 1.000€.

Prop de 400 inscrits, nombrosos ponents i representats de les cases comercials que participaran en el Congrés ompliran els hotels Tarragona durant els tres dies, aportant un impuls econòmic al sector hoteler i turístic de la ciutat.

El Congrés Nacional de la Societat Espanyola de Columna Vertebral se celebra des de 1986 i enguany, per primera vegada, la seva seu serà la nostra ciutat. En aquest enllaç podeu accedir a la seva web: www.geeraquis.org/congresoanual

El comitè organitzador és l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona; el seu president és el doctor Joan Salvador Escala; i el president de GEER (Sociedad para el Estudio de Enfermedades del Raquis), és el doctor Ferran Pellisé.

Segells de reconeixement d’administració oberta