Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2014 El Palau de Congressos generarà més d'1,3 milions d'impacte econòmic

El Palau de Congressos generarà més d'1,3 milions d'impacte econòmic

El Palau de Congressos generarà més d'1,3 milions d'impacte econòmic

El sector que més es beneficiarà d’aquest impacte serà el de serveis i el turístic: hotels, restaurants, espais culturals i d’oci.
El Palau de Congressos generarà més d'1,3 milions d'impacte econòmic Imatge d'arxiu del Palau de Congressos.
08/04/2014

 

Els mesos de juny i juliol són la temporada alta de congressos al Palau Firal i de Congressos de Tarragona. “Segons les activitats confirmades fins al moment, l’impacte econòmic que suposarà a la ciutat de Tarragona serà d’1.301.300 €*. El sector que més es beneficiarà d’aquest impacte serà el sector serveis i el turístic: hotels, restaurants, espais culturals i d’oci”, afirma Xavier Tarrés, tinent d‘alcalde de Treball i Activació Econòmica de l’Ajuntament de Tarragona .

La temporada forta de congressos començarà amb el congrés GEER de la Sociedad Española de Columna Vertebral, que se celebrarà els dies 5, 6 i 7 de juliol amb uns 500 participants vinguts d’arreu de l’Estat Espanyol. L’11 de juny se celebraran les II Jornades de Cures i Ferides de la Pell, que comptarà amb uns 250 participants. Del 13 al 14 de juny se celebrarà el Congrés de la Societat Catalana d’Anatomia Patològica i del 18 al 20 de juny, el V Congrés Iberoamericà de Ciencias y Técnicas del Frío, els dos amb una participació de 200 congressistes cadascun. Per acabar el mes de juny se celebrarà, els dies 27 i 28, el I Fòrum Internacional d’Educació i Tecnologia, amb 500 assistents.

Els dies 2, 3 i 4 de juliol se celebrarà el Congrés Internacional de Docencia Universitaria e Innovación, amb 500 participants.
Així mateix, només durant el mes de juny l’Auditori August serà l’escenari de 5 concerts i espectacles, entre els quals destaca el concert d’Estopa el 21 de juny i Oh Happy Geriona! el proper 14 de juny.

*Càlcul de l’impacte econòmic segons dades 2013: Congrés Internacional, 304€/pax/dia: Congrés Nacional, 240€/pax/dia: Congrés Autonòmic, 118€/pax/dia: jornades, 50€/pax. Dades obtingudes de les fonts: Assemblea de Palaus de Espanya, Spain Convention Bureau i FEFIC (Fed. Fires Catalanes).

Segells de reconeixement d’administració oberta