Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2014 El Patronat de Turisme presenta Tarragona 24h, una aplicació per a mòbil d'interès turístic i ciutadà

El Patronat de Turisme presenta Tarragona 24h, una aplicació per a mòbil d'interès turístic i ciutadà

El Patronat de Turisme presenta Tarragona 24h, una aplicació per a mòbil d'interès turístic i ciutadà

Estarà disponible gratuïtament en sis idiomes per a dispositius iOS i Android
19/02/2014

 

La nova aplicació Tarragona 24H que ha presentat avui la Presidenta del Patronat Municipal de Turisme, Patrícia Anton, acompanyada per Carles Cuenca Domínguez, representant de l’empresa que l'ha creada, W3IS2 Internet Solutions & Information Systems, SL., permetrà als turistes i ciutadans en general poder accedir a informació turística, d’oci, cultural, comercial i gastronòmica, entre d’altres, a través del seu telèfon mòbil.

Els usuaris de l’aplicació es poden beneficiar del sistema de geolocalització de museus i monuments, serveis, allotjaments, restaurants, platges, etc. Així, l’aplicació geolocalitza l’usuari i li marca la ruta per arribar al lloc triat, ja sigui a peu o amb cotxe.

L’usuari, a més, té la possibilitat de compartir a Facebook i a Twitter els llocs d’interès, així com votar-los positivament mitjançant el sistema Wup!, una forma de tenir una recomanació d’altres usuaris. També hi ha l’opció d’afegir-los a favorits.

A més, la nova app et permet accedir a les rutes romana, medieval, modernista i dels primers cristians de Tàrraco. De cadascuna d’elles es pot conèixer la llista de llocs que la formen, amb la ubicació, com arribar-hi caminant o en cotxe i d’altres detalls d’aquests llocs.

L’aplicació també conté un apartat de promocions obert a qui vulgui publicitar les seves ofertes i l’usuari podrà rebre-les segons les categories preferides. L’aplicació mòbil indica la ruta a seguir per arribar a l’establiment que oferta la promoció i pot compartir-la a les xarxes socials.

Segells de reconeixement d’administració oberta