Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2014 El Patronat Municipal de Turisme i Renfe presenten la campanya "El tren dels calçots"

El Patronat Municipal de Turisme i Renfe presenten la campanya "El tren dels calçots"

El Patronat Municipal de Turisme i Renfe presenten la campanya "El tren dels calçots"

La promoció s’aplicarà els caps de setmana del 15 de febrer al 9 de març
14/02/2014

 

El Patronat Municipal de Turisme i Renfe col·laboren en la promoció dels productes de la zona amb la campanya El tren dels calçots que engega demà mateix i s’allargarà tots els caps de setmana fins al 9 de març.

La promoció ofereix preus especials en els serveis d’AVE-llarga distància per als viatgers que es desplacin des de Saragossa, Madrid, Alacant, València i Castelló fins a Tarragona.

Renfe oferirà 5.800 places promocionals amb les quals es podrà viatjar fins a l'estació del Camp de Tarragona des de Madrid per 37,20€, des de Saragossa per 18,25€ i des de València per 15,60€.

A més, els viatgers que desitgin gaudir d’aquesta experiència gastronòmica comptaran amb descomptes en els restaurants i hotels associats a aquesta iniciativa. Així mateix, els passatgers d'El tren dels calçots tindran inclosos, en la reserva del seu hotel, els desplaçaments (anada i tornada) des de l’estació del Camp de Tarragona als hotels. A més, gaudiran d’un servei especial de trasllats des dels hotels als restaurants de la zona, havent de formalitzar les seves reserves i el pagament en el mateix hotel de destí.

Amb aquesta campanya, el Patronat Municipal de Turisme i Renfe pretenen donar a conèixer un producte propi de la zona com és el calçot a altres llocs de l’estat espanyol que compten amb molt bones connexions en tren fins a Tarragona.

Per als desplaçaments al Camp de Tarragona els viatgers de Saragossa i Madrid compten cada dia amb 10 serveis AVE, mentre que 7 serveis Euromed connecten diàriament València o Castelló amb Tarragona.

En aquest enllaç podeu consultar el pdf amb tota la informació

Segells de reconeixement d’administració oberta