Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2014 El tercer festival "Aprop: sopars i música en viu" arriba avui a la Part Alta

El tercer festival "Aprop: sopars i música en viu" arriba avui a la Part Alta

El tercer festival "Aprop: sopars i música en viu" arriba avui a la Part Alta

Després de l’èxit dels anys anteriors, enguany s’amplien les nits de concerts i s’allarga fins setembre
El tercer festival "Aprop: sopars i música en viu" arriba avui a la Part Alta Roda de premsa. Foto: Mauri
17/07/2014

 

Aquesta nit comença el Tercer Festival Aprop: sopars i música en viu organitzat per l’Associació de Restaurants de la Part Alta (ARPA) conjuntament amb Inedit Damm. En les dues edicions passades (estiu 2013 i tardor 2013) es van celebrar sota el nom de Festival ARPA. A partir d’aquesta edició, el festival passa a dir-se Festival Aprop, ja que sintetitza de manera clara i directa la idea d’apropar la música i la gastronomia entre elles a la vegada que ho fa amb el públic. Una de les novetats més destacables és l’ampliació de les nits de concerts que enguany es realitzaran també dijous a més de divendres i dissabtes.

El Festival Aprop, que durarà del 17 de juliol al 6 de setembre, comptarà amb un total de 33 concerts que es realitzaran a nou restaurants de la Part Alta. Pel que fa a l’aspecte musical, un total de sis grups oferiran els seus concerts de manera itinerant. InVersion, Angel Dust, Anima, Pig Fat, The Dualities i Xwing són els participants d’enguany que abasten estils tan diferents com el blues, el rock o el soul, a més de versions de cançons conegudes per tots.

Els concerts tindran lloc en finalitzar el sopar vora les 23 h. Per a l’ocasió, els restaurants han preparat menús i menús degustació a un preu de 30 euros i 40 euros (amb una ampolla d'Inedit Damm i IVA inclòs). Els concerts es realitzaran a l’AQ Restaurant, Arcs Restaurant, Ares, El Llagut, La Catedral, Palau del Baró, Quim Quima, Sadoll Restaurant i Taller de Cuina.

La regidora de comerç i Turisme de l’Ajuntament, Patrícia Anton, ha destacat “la importància d’organitzar un festival com aquest que lliga diferents àmbits culturals, d’èxit a la ciutat i que per tant només pot tenir l’èxit assegurat, en un lloc com la Part Alta, que podran gaudir tant els tarragonins com els turistes que ens visiten”. Per la seva banda, segons ha explicat Quintín Quinsac, president d’ARPA “el festival Aprop pretén apropar música i gastronomia alhora que oferir un pla diferent de les nits d’estiu de la nostra ciutat”.

El calendari de concerts i els menús es podran consultar al web www.arpatgn.com i als programes distribuïts a les oficines del Patronat de Turisme (carrer Major i Rambla Nova).

Segells de reconeixement d’administració oberta