Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2014 Els barris de ponent presenten la segona Ruta de Tapes

Els barris de ponent presenten la segona Ruta de Tapes

Els barris de ponent presenten la segona Ruta de Tapes

Serà del 5 al 21 de setembre amb la participació dels establiments de la zona
Els barris de ponent presenten la segona Ruta de Tapes Foto: Mauri Fernández
03/09/2014

La regidora de comerç i turisme, Patrícia Anton i el president de la Unió de Botiguers de Torreforta, Carlos Legaz, han presentat avui la segona edició de la Ruta de Tapes dels Barris de Ponent.

Per segon any consecutiu, els establiments de restauració d’aquesta zona s’han posat d’acord i participen activament en aquesta iniciativa, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona i altres institucions i de la companyia Cruzcampo.

Són 17 els locals que a partir de divendres i durant tres setmanes, fins al 21 de setembre, oferiran tapa i quinto a 2,50 €.

Segons la regidora de comerç i turisme, “aquesta proposta que va engegar l’any passat i donat l’èxit que va tenir l’associació impulsora i tots els propietaris de locals tornen a repetir i ho fan ampliant i millorant l’oferta”.

Els participants són: Cafeteria Pascual, Can Martí, La brasa, La Venta, El Paseo, La Cantonada, Bar Nou Centre, Casa Murillo, Bar BAra, El Quijote, El Sotano, Tu y yo, Cafeteria 61, Frankfurt pili, La Mancha, Bar Torreforta i La Tostadita.


Segells de reconeixement d’administració oberta