Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2014 Els comerços de la Via T disposaran de targetes regal per incentivar les compres dels clients

Els comerços de la Via T disposaran de targetes regal per incentivar les compres dels clients

Els comerços de la Via T disposaran de targetes regal per incentivar les compres dels clients

La iniciativa comença l’1 de desembre i se n’editaran 1.000 unitats.
09/10/2014

 

L’associació de comerciants Via T, l’Ajuntament de Tarragona i la Cambra de Comerç de Tarragona han presentat avui una nova iniciativa, dels mateixos botiguers que conformen l'associació, per reactivar el comerç local i de proximitat.

A la roda de premsa hi han estat presents el nou president de l’Associació, Salva Minguella; la regidora de Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Tarragona, Patrícia Anton i el president de la Cambra de Comerç, Albert Abelló.

Es tracta d’una targeta regal bescanviable a les botigues que estiguin adherides a la campanya i que tindrà un valor de 20 € acumulables amb altres targetes i sense caducitat. En el moment de l’entrega de la targeta es donarà un llistat als clients per tal de saber on poden bescanviar-la.

La targeta regal, que es posarà en marxa el dia 1 de desembre, també s’oferirà a empreses, escoles, entitats i mitjans de comunicació entre d’altres, amb la finalitat de poder obsequiar-les als seus treballadors amb el motiu de les festes de Nadal, així com incentius, festes especials i promocions, entre d’altres. D’aquesta manera es reinverteix i es dóna suport al comerç local.

Es podran adquirir a les botigues adherides i identificades amb un segell, i també a la nova oficina de Via T, situada al carrer Pons d'Icart, 8; a les xarxes socials i a través de la web: www.tarragona-shopping.com

Se n'editaran 1.000 unitats, per tant s’invertirà en el comerç local una quantitat de 20.000 €.

Segells de reconeixement d’administració oberta