Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2014 La Diada Castellera de Sant Joan enceta el programa d'actes de 'Tarragona, ciutat de castells'

La Diada Castellera de Sant Joan enceta el programa d'actes de 'Tarragona, ciutat de castells'

La Diada Castellera de Sant Joan enceta el programa d'actes de 'Tarragona, ciutat de castells'

Oferirà, durant quatre mesos, actuacions, assajos oberts amb la participació del públic general i visites guiades, escola de castells, jornades tècniques, exposicions i tallers per a tots els públics.
La Diada Castellera de Sant Joan enceta el programa d'actes de 'Tarragona, ciutat de castells' Pilars a l'amfiteatre. Foto: Pere Toda.
25/06/2014

 

L’actuació castellera d’ahir a la tarda a la plaça de la Font, amb les quatre colles de la ciutat, ha servit també de tret de sortida del programa ‘Tarragona, ciutat de castells’, que s’allargarà fins al Concurs de Castells i que oferirà, durant quatre mesos, actuacions, assajos oberts amb la participació del públic general i visites guiades, escola de castells, jornades tècniques, exposicions i tallers per a tots els públics.

La iniciativa, que se celebra per segon any consecutiu, rep el suport i l’organització del Patronat Municipal de Turisme, de les quatre colles de la ciutat, de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya, i de la Conselleria de Cultura de l’Ajuntament.

La venda d’entrades per a participar dels assajos, les visites guiades a les colles castelleres i les escoles de castells, es farà a través de la web http://tarragonaturisme.cat (a partir del dijous 25 de juny) i també a les diferents oficines municipals de turisme fins a dues hores abans de l’activitat. Aquestes oficines són:

ESPAI TURISME
C/ Major, 37
De dilluns a dissabte: 10-20 h Diumenge: 10-14 h turisme@tarragona.cat

OFICINA RAMBLA NOVA
Rambla Nova, s/n (cantonada C/ Unió) De dilluns a diumenge:
10-14 h / 16-20 h turisme_rambla@tarragona.cat

OFICINA CAMP DE MART
Camp de Mart, s/n
De dilluns a diumenge: 10-14h turisme_cmart@tarragona.cat

El programa d’activitats de ‘Tarragona, ciutat de castells’ es pot consultar en català, castellà, francès i anglès a la web de Tarragona Turisme o bé al canal Issuu del mateix patronat.

D’altra banda, dissabte que ve 28 de juny, a les 10 h, hi haurà la “II Jornada de bones pràctiques de gestió en el món casteller”, dedicada als equips directius de les colles castelleres, amb tallers i ponències que presentaran eines per a la gestió en temes fiscals, legals, organitzatius o de captació de recursos. La jornada se celebrarà al Seminari de Tarragona.

El mateix dissabte, a les 17 h, s’obrirà el Taller Nan Casteller, a l’Espai Turisme, al carrer Major, 37. I a les 18 h se celebraran les diades castelleres de Sant Pere, al Serrallo, amb la participació de les colles Xiquets del Serrallo, Xiquets de Tarragona i Castellers de Vilafranca; i de la festa major de Sant Pere i Sant Pau, amb la colla local, els Castellers de Sant Pere i Sant Pau, els Castellers d’Altafulla i els Nois de la Torre.

Segells de reconeixement d’administració oberta