Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2014 La fira “Alta Ribagorça 50+1” es promociona aquest cap de setmana a Tarragona

La fira “Alta Ribagorça 50+1” es promociona aquest cap de setmana a Tarragona

La fira “Alta Ribagorça 50+1” es promociona aquest cap de setmana a Tarragona

S’instal·laran diversos estands al centre de la Rambla Nova que oferiran estades de caps de setmana a un preu únic de 50+1€ i 100+2€.
04/09/2014

El Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça serà aquest cap de setmana a la Rambla Nova de Tarragona promocionant la seva campanya turística “Alta Ribagorça 50+1”. Aquest matí la regidora de comerç i turisme, Patrícia Anton, el President del Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça, José Antonio Troguet, i el vicepresident de comerç i turisme, Josep Lluís Farrero, han presentat avui aquesta iniciativa que per segon any consecutiu tria la ciutat de Tarragona.

S’instal·laran diversos estands al centre de la Rambla que oferiran estades de caps de setmana a un preu únic de 50+1€ i 100+2€, segons la tipologia de l’establiment. Aquesta oferta serà vàlida per als caps de setmana de setembre, octubre i novembre. En total 2.150 places hoteleres es posaran a la venda, el doble de l’any passat.

Amb aquest euro de més es podrà entrar al Centre d’Interpretació del Romànic d’Erill i a algunes de les esglésies Patrimoni Mundial per la UNESCO. Altres activitats que es poden realitzar a la comarca; vies ferrades, ràfting i altres esports aquàtics, senderisme, Btt, col·lecció d’art sacre, visites a empreses agroalimentàries, explotacions ramaderes, etc.

Paral·lelament a la venda d’estades es donaran a conèixer altres atractius de la comarca; Romànic de la Vall de Boí, Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, l’estació d’esquí Boí Taüll, el Balneari de Caldes de Boí (rècord Guinness d'aiguaneixos), la festivitat de la Baixada de Falles, entre d’altres.

També estaran presents 10 empreses agroalimentàries i artesanes que també promocionaran els seus productes.

Diumenge, a banda de la Fira, el grup d’acordionistes de música tradicional “Ribatònics”’ oferirà un petit concert per als visitants de la Fira.

Segells de reconeixement d’administració oberta